Краснодар ще зимува на второто място в руската Премиер лига,

...
Краснодар ще зимува на второто място в руската Премиер лига,
Коментари Харесай

ЦСКА не успя и срещу Краснодар, Гончаренко бесен на съдията

Краснодар ще зимува на второто място в съветската Премиер лига, откакто в дербито на 19-ия кръг приключи 1:1 с гостуващия ЦСКА (Москва). Иван Обляков откри в интерес на " армейците " в 15-ата минута, само че в 63-ата Ари изравни за " биковете ", които имат с точка повече от вчерашния си противник.

Двубоят ще се запомни с няколко противоречиви съдийски решения, които вбесиха треньора на ЦСКА Виктор Гончаренко. Беларуският експерт се нахвърли с гневни реплики към рефера Василий Казарцев след края на мача и едвам бе укротен от капитана Игор Акинфеев.

#ВМГ: Если убрать эмоции, был хороший матч #КраснодарЦСКА https://t.co/hrvZ92iqWk pic.twitter.com/aoHDerUdiI
— ПФК ЦСКА Москва (@pfc_cska) 7 декември 2019 година " Какво да разясня? Мога да опиша случилото се единствено с една дума: ВАР! Пълен ВАР! За страдание това беше основното през днешния ден ", съобщи пред публицистите гневният Гончаренко, чийто искания бяха най-много за дузпата в интерес на Краснодар. наказателният удар беше пропуснат от Ари, само че при добавката бразилецът се разписа за 1:1.

Срещата стартира със мощен удар на Тони Вилена, избавен от Акинфеев. Малко по-късно Никола Влашич шутира по диагонала и топката мина на сантиметри от гредата. В 15-ата минута Кристиян Бистрович подаде на Обляков, който завоюва пространство и с бомбен изстрел отвън наказателното поле " препарира " Матвей Сафонов.
ЦСКА имаше и други положения до почивката, а след нея домакините бяха по-активният тим. В 57-ата минута пристигна най-спорният епизод. Вилена нацели гредата, топката се върна към Ари, който беше леко побутнат от Обляков и реферът уточни бялата точка. Гостите дълго оспорваха, само че Казарцев не промени решението си и откакто изгледа повтаряне на обстановката благодарение на ВАР. Акинфеев отрази удара на Ари, само че бразилецът пръв стигна до топката и я прати в мрежата.

В самия завършек на постоянното време ЦСКА направи доста хубава офанзива. Константин Кучаев откри Кирил Набабкин, който не съумя да преодолее Сафонов, а след това беше препънат от падналия на тревата Вандерсон. Казарцев обаче реши, че това не е дузпа.

90+11' Всё! Ничья в тяжелой игре. #КраснодарЦСКА #ВпередБыки pic.twitter.com/DEA5urPz4Z
— FCKrasnodar (@FCKrasnodar) 7 декември 2019 година Краснодар има 35 точки, само че завоюва единствено един от последните си 5 мача. След няколко дни на отбора следва решителен дуел с Хетафе в Лига Европа. ЦСКА към този момент загуби шансове да продължи напред в шампионата и ще играе единствено за достойнството си като посетител на Еспаньол.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 19 кръг, събота 7 декември  Краснодар 1:1краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР