Краснодар разгроми с 3:0 като гост Криля Советов в последния

...
Краснодар разгроми с 3:0 като гост Криля Советов в последния
Коментари Харесай

Краснодар излезе втори в Русия

Краснодар разгроми с 3:0 като посетител Криля Советов в последния мач от 8-ия кръг на съветската Премиер лига. Всички попадения паднаха след почивката. Два пъти прецизен беше Ари, а точка на разногласието постави младата вяра на " биковете " Магомед-Шапи Сулейманов.

Успехът изкачи тима на Мурад Мусаев на второ място в класирането. Краснодар има 16 точки - с една повече от Ростов и Спартак (Москва). Криля Советов е на 13-а позиция със 7 точки, само че е отбелязал единствено два гола - минимум от всички в елита.  Вандерсон и Юрий Газинский можеха да открият за гостите до почивката, а Максим Канунников пропиля най-хубавата опция за самарци.

През второто полувреме превъзходството на Краснодар нямаше по какъв начин да не докара до гол. Виктор Клаесон стреля около гредата от комфортна позиция, само че в 69-ата минута разумното се случи и Ари означи от фаул. Само две минути по-късно бразилецът получи пас в наказателното поле и майсторски насочи топката в далечния ъгъл.

Всё! Убедительно! Убедительно побеждаем сегодня в Самаре, забив трижды!

Дубль на счету Ари, третий мяч забил Магомед-Шапи Сулейманов!#СПобедой, " горожане "! #КрыльяКраснодар - 0:3 pic.twitter.com/gfdKepVU1k
— FCKrasnodar (@FCKrasnodar) September 24, 2018
При следващата мощна контра на " биковете " Сулейманов се освободи от противник и с мощен удар разстреля Сергей Рижиков за крайното 0:3.

В идващия кръг Краснодар ще е хазаин на Динамо (Москва), а на Криля Советов следва посещение на Рубин.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 8 кръг, понеделник 24 септември  Криля Советов 0:3краен резулат  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР