Краснодар беше напът да се издъни срещу аутсайдера Акхисар, но

...
Краснодар беше напът да се издъни срещу аутсайдера Акхисар, но
Коментари Харесай

Без изненада при победителя в Краснодар, без изненада и в резултата

Краснодар беше напът да се издъни против новобранеца Акхисар, само че въпреки всичко реализира поврат от 0:1 до 2:1 и е на крачка от излизане от Група “J” на Лига Европа, в която са още отборите на Севиля и Стандард (Лиеж). Руснаците се постановиха със същия резултат и при предходните си две семейства. Двубоят в Русия имаше и българско присъединяване, защото основен арбитър беше Ивайло Стоянов с помощници Иво Колев и Георги Дойнов. Допълнителни помощник рефери бяха Волен Чинков и Николай Йорданов, а с ролята на четвърти арбитър беше претрупан Петър Джугански.
С успеха Краснодар събра 12 точки, само че би трябвало да изчака крайния резултат от дуела сред другите два тима, които започнаха в 22:00 часа. Турският отбор пък е без актив и е на дъното.

Независимо от това гостите поведоха посредством бразилеца Сержиньо, който беше прецизен в 24-ата минута. В 38-ата минута Дмитри Стоцки уцели гредата на вратата на Акхисар.

Обратът стана факт в първите 12 минути на втората част след попадения на Юри Газински и Ари.

Три раза дома по 2:1! #ЛигаЕвропы Эмоции #КраснодарАкхисар #СПобедой pic.twitter.com/9KO5TQdhIS
— FCKrasnodar (@FCKrasnodar) November 29, 2018
След това нямаше индикации, че гостите могат да поднесат изненада, тъй като превъзходството на Краснодар беше смазващо. Лига Европа 5 кръг, четвъртък 29 ноември  Краснодар 2:1краен резулат  Акхисарспор
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР