Красивото цвете на художествената гимнастика Цвети Стоянова не само възкръсна

...
Красивото цвете на художествената гимнастика Цвети Стоянова не само възкръсна
Коментари Харесай

Цвети проговори за Куката: С него е трудно, но съм много щас...

Красивото цвете на художествената гимнастика Цвети Стоянова освен възкръсна като феникс от пепелта след случая, при който оцеля като по знамение, само че и сега изживява нещо прелестно.

Бившата гимнастичка снима с екипа на артиста Мариан Вълев кино лентата " Чалга ", който ще забележим през март идната година в кината.

" Не съм очаквала, че ще ми е толкоз мъчно. Като начало по сюжет играя " мъчително едва момиче " и трябваше да отслабна с 16 кг, с цел да тежа 51. Висока съм 1,75 см. Живеех на ябълка дневно, няколко ореха и мед, само че съм привикнала от гимнастиката. Не мога да кажа дали в спортната зала или при Куката е по-трудно, само че съм същинска щастливка, защото върша нещо, за което единствено съм мечтала ", сподели Цвети. Във кино лентата тя играе второстепенната роля, а основната е за Елеонора Иванова, написа  bgdnes.bg. " Била съм на толкоз интернационалните надпревари, носила съм отговорност, само че имаше сцена малко преди която цялата треперех, защото трябваше да изляза и да хуля и крещя на инцидентни минувачи, да ги наскърбявам. Беше ме боязън, че някой може да отреагира и даже то се случи, само че човек от екипа сподели, че снимаме и мъжът се дръпна ", изясни Цвети. 

" Баба ми Цеца щеше да утвърди това, че се фотографирам във кино лентата " Чалга ". Тя, за жалост, нямаше опцията да разбере, че иска ми се случи нещо сходно. Няма ден, в който да не си мисля за нея. Сънувам я рядко, само че идва в най-тежките ми моменти, в които би трябвало да взимам решения и ми е доста мъчно. На няколко пъти пристигна с доста значими отговори. " Това сподели хубавицата за най-скъпия си човек.

" Филмът е обвързван с музиката, само че последното нещо, което свързвам, е чалгата и музиката. Синонимът на " чалга " е несериозност. Чалга можем да намерим на всички места. Истината е, че написах " Чалга " за Цвети Стоянова. Разбира се, не напълно, само че съм закрепил сюжета към някаква част от биографията й ", показа надареният Мариан Вълев, който на няколко пъти на снимачната площадка изненадвал актьорите. 

" Чалга " е самостоятелен план, в който вземат участие най-известните ни артисти - Виктор Калев, Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Димитър Рачков, самият Мариан Вълев и доста други. Историята е за момиче, което мечтае да стане певица и преследва фантазиите си. Някъде по пътя към тези фантазии тя намира другарство. На финала е изправена пред значим избор - дали да избере сбъднатите си фантазии, или другарството. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР