Красивото лице от сериала Скъпи наследници Даяна Ханджиева е водеща

...
Красивото лице от сериала Скъпи наследници Даяна Ханджиева е водеща
Коментари Харесай

Анди Гарсия и Себастиан Лелио – тази събота в Като на кино

Красивото лице от сериала Скъпи наследници Даяна Ханджиева е водеща в новия епизод на Като на кино, тази събота от 12:30 ч по bTV Cinema. Заедно с сътрудника Антоний Аргиров стартират нова графа в предаването, в която известни лица беседват за кино.

Звездите от сериала на bTV ще описват любопитни истории от снимачната площадка на обичания сериал, който се връща на екран на 17 септември. Актьорите подгряват и със мемоари за комикси и филми новото издание на фестивала Aniventure ComiCon.

Репортерът на Като на кино в Лос Анжелис – Мариета Мелроуз, се завръща с Лично от Холивуд, с извънредно изявление с режисьора Себастиан Лелио, притежател на Оскар. Тя го разпитва за новия му филм Белканто с Джулиън Мур в основната роля, чиято премиера беше преди дни на фестивала в Торонто. Мелроуз, която играе дребна роля в лентата, също споделя любопитни случки зад камерата.

Защо Анди Гарсия избра мюзикъла – отговорите артистът дава пред журналиста Георги Тошев, двамата се срещнаха в Лондон.

Кинокритикът Деян Статулов ще опише кой е българинът, композирал музика за Игра на тронове и кои са филмовите министър председатели на огромния и дребния екран.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР