Красиво тяло, идеален бански, секси излъчване и много слънце. Това

...
Красиво тяло, идеален бански, секси излъчване и много слънце. Това
Коментари Харесай

Топ 4 съвета за перфектни плажни снимки

Красиво тяло, съвършен бански, секси лъчение и доста слънце. Това е решение за съвършени,  морски, летни, плажни фотоси.

Искаш да изглеждаш като фото модел, да заснемеш съвършения кадър, да бъдеш професионален фотограф – тогава приложи следните трикове.

Тук ще ви покажем кои са другите препоръки, с цел да си извършите супер фотосесия на морето.

Ето кои са 4 съвета за съвършени плажни фотоси:

Подходящо време и светлина

Не збарвяйте, че с цел да имате прелестен кадър, ви би трябвало доста светлина.

Снимайте заран, когато слънцето изгрее или вечер, преди залязване. Точно тогава ще имате подобаващата светлина. Някои светлосенки, които се получават, могат да прибавят спомагателна хубост към фрагмента.

Важно: при снимане навръх обяд, слънцето е доста мощно и няма да получите идеалния резултат. При по-голямо количество светлина, фотосите не стават положителни. За ви би трябвало мека светлина.

Под какъв ъгъл държите камерата: това е основен миг за фотографията.

Важно: в никакъв случай не снимайте против слънцето. Няма да имате съвършени фотоси, в случай че слънцето е пред вас или зад вас. Затова би трябвало да застанете по този начин, че слънчевата светлина да идва под ъгъл.

 Топ 4 съвета за съвършени плажни фотоси

Ако желаете в действителност да създадете красиви мемоари, да уловите ситуацията и настроението на мястото, то следвайте тези правила за плажни фотоси.

Фокус

Изберете верния фокус – това също е изкуство. Опитайте няколко разновидността.

Първо фокусирайте обектите в предния проект (чадъри, хора, палми, цветя), а след това пробвайте да фокусирате задния проект, където нормално се намира морето. Може да се получат съвършени фотоси!

Изградете фотографията и фрагмента първо в главата си – по какъв начин да разположите обектите, къде да поставите фокуса, върху какво е акцентът. Вълната, кеят, птиците, брегът, вие ще решите кое да е на фокус и кое ще остане на назад във времето.

 Топ 4 съвета за съвършени плажни фотоси

Направете разчупена комбинация, използвайте решетката на камерата, с цел да структурирате фрагмента. Така ще имате фотоси, цялостни с същински живот и придвижване!

Съвършен бански

Банският е доста значим детайл за идеалната фотография. Ако се постанова да промените цвета или модела от предходната година, то помислете да си закупите нов. Целите бански наподобяват добре на разнообразни фигури, издължават и прикриват някои дефекти. По-модерен, по-ярък, по-привлекателен.

Ако не се чувствате добре в остарелия, не отлагайте и си набавите нов бански. Така ще добиете по-голямо самочувствие и ще блестите в целия си искра! Ще бъдете уверена и красива!

 Топ 4 съвета за съвършени плажни фотоси

Да бъдем естествени

Колкото по-естествено заставате, толкоз по-добър кадър имате. Небрежно отмятайте коса, бягайте по плажа, играйте с вълните, смейте се, завийте се с шала. Всичко това, ще помогне да уловите съвършения кадър за една естествена фотография. Тя ще съобщи положителното ви въодушевление, усмивките и смеха ви.

 Топ 4 съвета за съвършени плажни фотоси

Радостта и веселието ще се запечатат на фотографията и ще бъдат прелестен спомен от лятото.

Най-добрата ви страна

Ако имате една най-хубава страна от вашето тяло, то акцентирайте върху нея.

Ако имате хубави крайници, то дано фокусът да бъде върху тях. Този, който ви снима би трябвало да застане по-ниско и да ви снима изпод – по този начин образно краката ви ще наподобяват издължени. Много фото модели употребяват известния трик да слагат единия крайник пред другия. Така издължават фигурата си като цяло. Ако имате прекрасен профил, дано фокусът да бъде върху лицето. Ако имате прелестна коса, то подчертайте това на фотографията. Нека се вижда най-красивата част от тялото ви!

Кои неща да избягвате, когато вършиме плажни фотоси:

Не правете фотоси с крайници в пясъка. Може да застанете по този начин, че морето да се вижда като декор.

Прекалено секси фотоси не са за предпочитане. Това да показвате разкрепостеност на плажа, може да предизивика единствено отрицателни мнения.

Селфи върху шезлонга – няма да получите съвършена плажна фотография, когато сте легнали или седнали.

Не правете фотоси измежду вълните във водата. Когато се снимате във водата, нормално краката ви наподобяват много къси.

Познатата фотография със слънце в ръцете, като събирате пръсти във формата на сърце.

 Топ 4 съвета за съвършени плажни фотоси

Това към този момент не толкоз автентично.

Перфектните плажни фотоси се дължат на малко знания във фотографията и малко работа за създаване на фрагмента.

 Топ 4 съвета за съвършени плажни фотоси

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР