Красивите модели, които съпровождаха пилотите от Формула 1 в стартовата

...
Красивите модели, които съпровождаха пилотите от Формула 1 в стартовата
Коментари Харесай

Формула 1 реши: Деца вместо модели на пистата

Красивите модели, които съпровождаха водачите от Формула 1 в стартовата решетка преди надпреварите, ще бъдат сменени от... деца. Това оповестиха притежателите на надпреварата " Либърти груп ".

След необятна полемика компанията реши да не разчита повече на сексапилните девойки, които популяризираха спонсорите на конкуренцията. Вместо това до водачите от новия сезон ще застанат деца, които мечтаят един ден да станат водачи.

Те ще бъдат избирани от локалните автомобилни клубове и ще имат неповторимата опция да се допрян до своите идоли минути преди старта на надпреварата. Инициативата се назовава " Деца на стартовата решетка ".

" Това ще бъде необикновено за всяко дете. Представете си момента, в който то застава до своя кумир и може да се допре до него. Те ще видят по какъв начин най-хубавите водачи в света се приготвят за старт ", сподели изпълнителният шеф Шон Брачис.

Това ще стимулира повече младежи да се захванат с моторни спортове. Мярката визира Както Формула 1, по този начин и Формула 2 и GP3.

" Искаме да дадем късмет на нашите млади гении да се допрян до най-хубавите. Мисля, че по този начин ще отгледаме лични нови първенци, тъй като всеки юноша мечтае да се състезава на най-високо равнище ", прибавят уредниците.

Мярката да бъдат отстранени хубавиците беше дефинитивно взета преди седмица. Според " Либърти груп " сходно потребление на женската хубост не дава отговор на " полезностите на феновете и феновете на Формула 1 ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР