Красивите лица на спорта отдавна са част от рекламната стратегия

...
Красивите лица на спорта отдавна са част от рекламната стратегия
Коментари Харесай

Пуснаха крем за ръце в цветовете на ВК Марица

Красивите лица на спорта от дълго време са част от рекламната тактика на огромните международни компании. От билбордовете и екрана огромните първенци ни изясняват по какъв начин няма да остареем, в случай че употребяваме като тях този или оня артикул. Други ни канят да пътуваме със самолета на най-хубавата съгласно тях самолетна компания. У нас най-актуални сега са клиповете, в които националите по волейбол ни рецитират " Аз съм българче ", приканвайки ни да изберем храните от патриотичната марка на известна комерсиална верига. Данчо Йовчев пък на всеки кръговиден час ни припомня какъв брой хубаво е да се ядат кренвирши, тъй като огромните първенци надали не са захранени с тях.

Не са малко и случаите, когато известните спортисти сами основават собствен бранд. Така през годините мачовците миришеха на Карлос Моя, а дамите - на Габриела Сабатини. Мария Шарапова пък заложи на бонбоните. Макар от дълго време да изпадна от Топ 10 на ранглистата, рускинята към момента дели първото място със Серена Уилямс по доходи. За най-хубавия предприемач измежду спортистите пък минава Рафа Надал, който върти сполучливо няколко лични компании.

Макар по традиция нещата в Пловдив да се случват по-късно, спортистите под тепетата са все по-търсени като рекламни лица, а някои основават и свои марки. Местна компания към този момент се е заела със задачата да направи парфюм за Спортист №1 на България за 2015 година Габриела Петрова. Очаква се той да бъде на пазара при започване на идната година. Продуктът ще е с лимитирана серия.

Един от спонсорите на Марица Пловдив пък пусна специфичен артикул, с който ще поддържа волейболните шампионки. Става дума за крем за ръце, чиято опаковка е брандирана с цветовете и логото на " жълто-сините ". 100% от цената на продажбите ще бъдат дарени на Марица. Кремът с идея, който омекотява кожата и поддържа хидратацията, е със особено подбрани съставки, мирис и опаковка и със състезателен и моден дизайн.

Най-добрата пловдивска тенисистка Цветана Пиронкова към този момент е подготвена със личната си марка. " Pironetic идва скоро, в действителност скоро “, написа Цвети и пусна своя фотография с ексцентричен състезателен чеп.

Припомняме, че за марката Цветана Пиронкова призна още преди година и половина.
На старта на Уимбълдън 2017 пловдивчанката разгласи, че ще играе в екипировка от личната си марка. „ Щастлива и разчувствана съм да ви показва „ PIRONETIC “! Това бе моят скришен план през последната година и макар че с екипа ми още работим върху него, взех решение, че е време да направи дебюта си. Какво по-добро място за това от обичания ми шампионат - Уимбълдън! “, сподели тогава Пиронкова.

Така че НиЛо и Ко да се стягат. За рекламата си бизнесът в последно време загърбва плеймейтките със съмнителна стойност на формите във връзка с оригиналността и все по-настойчиво залага на естествената красота на спортистките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР