Красивите жени винаги са били неизменна част от Автосалон София

...
Красивите жени винаги са били неизменна част от Автосалон София
Коментари Харесай

Красота и блясък на Автосалон София 2019

Красивите дами постоянно са били неизменима част от Автосалон София през годините. И през 2019 хубавиците са неизменима част от събитието, което се организира в Интер Експо Център от 12 до 20 октомври.

От 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център тъкмо 75 фирми-изложители и 12 000 кв. м. изложбена повърхност ще показват най-хубавото от автомобилната промишленост. Няма по какъв начин като всяко огромно събитие да няма и нещо, което да е в плюс на феновете пристигнали да видят министър председателите и всички най-ново от света на колите.

Няма по какъв начин да не отбележим, че на щандовете на автомобилните марки може да забележим и доста красиви дами, които в допълнение придават обаяние на колите. Организаторите и изложителите са подготвили атракции, занимания и награди за посетителите: - Повече от 150 автомобила за тест-драйв, проведени в 4 зони. - Феновете на Формула 1 ще усетят част от атмосферата и адреналина на едно съревнование, управлявайки отдалечено задвижвани коли, основани на същински модели, по специфична спортна мини писта. За спечелилите ще има специфична премия – безвъзмезден абонамент за платформата „ Play Diema Xtra”. - Посетителите на щанда на Shell ще могат да ревизират своите шофьорски умения и рефлекси чрез симулатор на пистата „ Фиорано “ в Маранело, Италия. За най-бързите ще има награди.

link2 " >  Георги Димитров/Gong.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР