Красивите и действени жени в Лудогорец“ се увеличиха с още

...
Красивите и действени жени в Лудогорец“ се увеличиха с още
Коментари Харесай

Руса хубавица акостира в Разград

Красивите и действени дами в „ Лудогорец “ се усилиха с още една. От няколко дни в Разград дебаркира брачната половинка на новия вратар на първенците Серджио Падт - Мелани . Половинката на стража се оказа много атрактивна дама. Блондинката, която впечатлява с естествена хубост, е прочут блогър в родината си Нидерландия. Тя ce развива в тази сфера oт няколко години. Това не й пречи да подари Серджио с три деца. Двойката има три девойки, които също към този момент са е България.

„ Моята фантазия постоянно е била да стана млад татко и да основа семейство “, споделял е нееднократно Серджио. „ Тази фантазия към този момент се сбъдна. Сега желая с Мелани да сме все по този начин щастливи и да остареем дружно. “

Вратарят и половинката му са дружно още от 2009 година. Влюбват се като младежи, когато Серджио е в школата на „ Аякс “. Оттогава са неразделни. Мелани платно следва обичания мъж при другите му местения по тимовете. Сега е с него и в Разград. През април футболистът се взема решение и предлага брак на обичаната си. Двамата се сгодяват точно на 11-годишнина от началото на връзката си. Мелани получава хубав пръстен с елмаз. Малко повече от месец по-късно двамата подписват брак в Гронинген. Правят го в компанията на трите си момиченца. Благодарение на свободната си специалност за Мелани преместването в България не е никакъв проблем.

Тя е и с главен принос Серджио да одобри офертата на „ Лудогорец “. Вратарят се допитва до обичаната си, когато получава предлагането от българския първенец, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР