Красиви водещи на спортни програми, които почти нищо не разбират,

...
Красиви водещи на спортни програми, които почти нищо не разбират,
Коментари Харесай

Спортната журналистка, след която всеки се обръща

Красиви водещи на спортни стратегии, които съвсем нищо не схващат, са постоянно срещана процедура в спортните излъчвания по целия свят. Тяхната задача е да притеглят вниманието по време на скучните полемики и игрови моменти. Мария Луиза Джакобели е една от спортните журналистки, които освен наподобяват зашеметяващо, само че и схващат от работата си.

Тя е щерка на известния състезателен публицист и шеф на Tuttosport Ксавие Джакобели, само че работи за Mediaset. Красавицата има 3.4 милиона почитатели в своя Instagram, където с изключение на в секси фотоси по бански, можем да я забележим в " деяние ", до момента в който извършва работните си задължения.

" На Сан Сиро беше необикновено, както постоянно ", написа Мария Луиза под фотография в обществените мрежи. Красивата италианка беше на стадиона, с цел да отрази успеха на Интер над Бенфика с 1:0 в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

С спортните среди Мария Луиза Джакобели е известна освен с работата си, само че и с обстоятелството, че имаше къса връзка с футболиста Килиан Мбапе през 2021 година Спортната журналистка не крие, че в действителност доста футболисти ѝ пишат с готовност за среща. " Нямам блян за мъж, тъй като човек постоянно се влюбва в противоположното на това, което си показва. Важното е да ме разсмива ", споделя Джакобели пред Breaking Latest News.

 
                             

В същото изявление италианката разкрива и детайлности за това по какъв начин се поддържа във форма, като признава, че тренира три пъти седмицата във фитнес с персонален треньор и два дни прави пилатес. Що се отнася до храненето, Мария Луиза следва строга диета на артикули,които не съдържат глутен и лактоза, защото има нетърпимост към тях. Това, несъмнено, ѝ оказва помощ освен да наподобява, само че и да се усеща по-добре.

Предвид метода, по който наподобява спортната журналистка, не е по никакъв начин изненадващо, че нейният календар с голи фотоси за For Men Magazine беше избран като най-секси за 2022 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР