Красиви, горещи и дръзки - седем от най-горещите момичета на

...
Красиви, горещи и дръзки - седем от най-горещите момичета на
Коментари Харесай

Волейболистка и конкурентка на Биляна Йотовска ще участват в шоу на Playboy

Красиви, горещи и дръзки - седем от най-горещите девойки на Playboy смъкват задръжките на 7 февруари в Bedroom Premium Club Sofia с Love Undercover by Playboy
От години Playboy е знак на жанр, съблазън и модерност, а тематичните празненства на Мъжката Библия са едни от най-горещите и желани събития от естетите и феновете на занимания от а международно равнище. През 2020 година Playboy са подготвили поредност от огромни турнета в цялата страна, само че формален хазаин на събитията в София е бутиковият Bedroom Premium Club Sofia.

На 7-ми февруари, Playboy провежда първото си публично тематично празненство за 2020 година в София, точно в Bedroom Premium Club Sofia – Love Undercover by Playboy . Броени дни преди празника на любовта, от еротично списание са подготвили своя прочит на тематиката, несъмнено – под своя неповторим и непредсказуем почерк, който до в този момент постоянно е изненадвал. Какво са режисирали от Playboy е загадка и единствено гостите на събитието ще могат да видят, само че знаем, че измежду хубавиците, които ще се включват в провокативното шоу са настоящата носителка на купата Playmate Of The Year 2019 – Михаела Тодорова и неустоимите и подгласнички Натали Найденова , Милица Минчева , някогашната волейболистка Лиана Николова , бодибилдърката Вероника Илиева , момичето, за което политическата стопанска система е като детска игра – Янита Гашина , актрисата и реалити звезда Анна-Мария Чернева , и ослепителната Дениз Хайрула .

Повече информация - ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР