Красивата външност не е най-важното нещо в живота на един

...
Красивата външност не е най-важното нещо в живота на един
Коментари Харесай

Възкръснали от пепелта: Изроди изгориха лицата, но не й личното щастие на тези силни жени

Красивата осанка не е най-важното нещо в живота на един човек! Но не всяка жена може да остане щастлива и да откри любовта, откакто е изгубила красивото си лице.

Днес ще ви разкажем историите на 5 красиви дами, които са изгубили външната си хубост, само че са съумели да се преборят за щастието си.
Кейти Пайпър

През 2008 година английската журналистка, телевизионна водеща и фотомодел Кейти Пайпър е залята с киселина. Зад нападението стои приятелят й Даниел Линч. Съучастникът му издебва момичето и залива лицето му със сярна киселина.
Моментът на нападението е запечатан от камери за видеонаблюдение и доста скоро Даниел и Силвестър са задържани. По-късно Кейти схваща, че някогашният й другар към този момент е бил обвиняем за сходно закононарушение. Оказва се, че в предишното Даниел е залял човек с вряла вода.
След случая на Кейти са й направени 40 пластични интервенции. За страдание, тя остава вечно сляпа с едното око.

Огромното злощастие, което я сполетява, не й пречи да откри персоналното си благополучие. През 2015 година тя се омъжва за Ричард Сатън, с който се среща от четири години. Двамата имат две момиченца.
Лакшми Агарвал

Индийката е единствено на 15 години, когато е залята с киселина от по-големия брат на собствен съученик. 32-годишният мъж бил гневен, че Лакшими не желае да се омъжи за него и взема решение да я накаже по най-ужасяващия метод.
След нападението младата индийка прекарва 10 седмици в болничното заведение. Лекарите са принудени да смъкват цялата кожа от лицето й, което трансформира външността й изцяло. Осем години момичето живее като същински пандизчия, тъй като поради ужасяващия й тип никой не желае да я наеме на работа.
Животът на Лакшми се прекатурва на 180 градуса, когато се среща с друга жертва на киселинна офанзива. Сега тя е известна активистка и лице на фешън индийски бренд. Омъжена е за журналиста Алока Дикшита, който води яростна акция против нападенията с киселина.

Наскоро Лакшими стана майка на момиченце, което сигурно счита, че майка му е най-красивата жена на света.

Турия Пит

Австралийската спортистка Турия Пит e жертва на страховита буря. През 2011 година младата жена се оказва в епицентъра на пожар в степта. Огънят изгаря 64% от тялото й, а лекарите се съмняват, че ще оживее.
Турия обаче e същински войник. Тя губи осем от пръстите на ръката си, прекарва в болничното заведение две години, през които са й направени към 100 интервенции, само че не губи волята си за живот. През цялото време до нея е Майкъл, с който се среща още от ученическите си години.


През 2015 година тя му се врича във безконечна честност, а две години по-късно го подарява със наследник.

Към днешна дата Турия води деен облик на живот: кара колело и сърф, работи и оказва помощ на хора, оживели при пожари.
Лалита Бен Банси

През 2012 година сред индийката Лалита и братовчед й избухва скандал на сватбата на личния си брат. Тя зашлевява звучна плесница на кръвния си родственик, който не съумява да не помни обидата.

Малко след случая на Лалита й следва да се омъжи. Но 15 дни преди огромното събитие братовчед й я залива с киселина.
Младата жена минава през 17 възстановителни интервенции и изменничество от страна на обичания човек, който се отхвърля от плануваната женитба.

След този удар Лалита взема решение, че повече в никакъв случай няма да бъде щастлива.
Но един път набира неправилен телефонен номер, а мъжът насреща толкоз харесва гласа й, че доста скоро й се обажда още веднъж. Двамата стартират да си поддържат връзка постоянно и скоро Лалита му признава, че е жертва на киселинна офанзива.

Рави Шанкара Сингха не се тормози от това и й предлага да се срещнат. А след известно време двамата подвигат женитба, на която участват и локални кинозвезди.

Татяна Воронина
Украинката Татяна Воронина става жертва на ревностен обожател. 18-годишното момиче отхвърля ухажора си, а той взема решение да й отмъсти, заливайки я със сярна клиселина. След нападението Татяна оживява, само че от хубостта й няма и помен.
За 10 години са й направени 10 възстановяващи интервенции. След тях тя взема решение да взе участие в телевизионния план " Върнете ми хубостта ". Благодарение на взаимната работа на хирурзи, стилисти и психолози Татяна съумява още веднъж да повярва в себе си.

Скоро по-късно се среща с млад мъж на име Андрей, който като че ли не забелязвал белезите от нападението и интервенциите. 10 месеца по-късно двамата стават законно семейство.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР