Красивата Валери прие предизвикателството на dm и тазгодишната им кампания

...
Красивата Валери прие предизвикателството на dm и тазгодишната им кампания
Коментари Харесай

Бюти съветите за грим на влогъра Валери Йорданова!

Красивата Валери одобри предизвикването на dm и тазгодишната им акция, която носи посланието #neverstopchanding. В две обособени видеа тя ни демонстрира по какъв начин със средствата на декоративната козметика можем всеки ден да опитваме нещо ново, нещо друго и да не стопираме да се променяме. И най-важното – постоянно да се усещаме красиви!

В първото видео Валери демонстрира по какъв начин елементарно можем да нанасяме очна линия. Вероятно много от вас не умеят или постоянно се усещат несигурни в нанасянето й. С помощта на продуктите на Bourjois  вдъхновяващото момиче ни демонстрира каква очна линия е добре да избираме, по какъв начин да боравим елементарно с нея и не на последно място – да подсилим резултата й с нанасянето на серпантина.



Във второто видео Валери ни показва своите трикове и препоръки за всекидневен и доста пресен пролетен грим. За задачата тя избира продуктите на s.he stylezone и образно малко по малко демонстрира по какъв начин да го реализираме и ние, и то с лекост. Защото от време на време пропущаме някои елементи като нанасянето на руж или хайлайтър. Какво още е потребно да знаем, вижте във видеото!



С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР