Красивата учителка Силивя Зубева няма да се върне в клас

...
Красивата учителка Силивя Зубева няма да се върне в клас
Коментари Харесай

Най-горещата учителка и жена на наш национал взе...

Красивата учителка Силивя Зубева няма да се върне в клас и тази образователна година. Това съобщили пред " Телеграф " от столичното 119-о СУ, където тя преподава.



Зубева беше две години по майчинство, с цел да се грижи за щерка си Ася, а в този момент си е взела и третата, която е неплатена. По информация на нейни сътрудници повода за решението й са проектите на нейния брачен партньор - волейболиста Тодор Скримов, да се завърне в шампионата на Русия.







От есента 29-годишният посрещач ще играе за Енисей (Красноярск), а Зубева ще бъде до него. През миналата акция перничанинът носеше екипа на италианския Вибо Валентия и му оказа помощ да резервира мястото си в елита.

Това ще е вторият тим на Тошко в съветската Суперлига. През сезон 2017/2018 година той се състезаваше за Народоосвободителна въстаническа армия (Новокуйбишевск). Националът има опит в чужбина и от шампионата на Франция.

Попитан дали има неосъществени фантазии във волейбола, Скримов е безапелационен: " Да, да печеля орден с българския народен тим ".

До момента той на няколко пъти остава на крачка от оценките. С националния тим записва 4-то място на олимпийските игри в Лондон през 2012 година. Четвърти сме и на европейското състезание година по-късно, както и в Световната лига, също през 2013.

Преди да замине за Русия, посрещачът ще има нова опция да сбъдне фантазията си. От 13 до 29 септември " лъвовете " ще вземат участие в шампионата на Стария континент, който ще се организира в 4 страни - Франция, Словения, Белгия и Холандия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР