Красивата тв синоптичка Ева Кикерезова в стилна черна рокля даде

...
Красивата тв синоптичка Ева Кикерезова в стилна черна рокля даде
Коментари Харесай

Шеф Ангелов спасява болно дете

Красивата тв синоптичка Ева Кикерезова в стилна черна рокля даде старта на благотворителната вечеря в прочут столичен ресторант, написа България Днес.

„ Няма да спра да вземам участие в такива дела про боно “, сподели тя, обръщайки се към 14-годишния Лукас от Враца, диагностициран с тежко генетично заболяване, и неговата майка Яна. С самодейността да събере нужните 7400 лева за закупуването на специфична детска акумулаторна количка за страдащото от спинална мускулна недоразвитост момче се нагърби участникът в риалитито „ Хелс Китчън “ Виктор Ковачев.

Неговата колежка от шоуто Соня Панова посрещаше ВИП гостите в качеството си на един от основните готвачи в ресторанта. Водещият на предаването – мастър началник Виктор Ангелов, също се бръкна със солидна сума за дребния Лукас.

Виктор Ковачев довери, че фантазията му е да открие подслон за хора в неравностойно състояние. Негови другари допускат, че той се е насочил към тези хуманни дела поради обстоятелството, че е отраснал в семейство с татко пияч и съчувства на хората , сблъскали се с житейски компликации.

В мрежест тоалет, като че ли изплетен от фина рибарска мрежа, и на токове съвсем с височината на кокили блесна трансзвездата Елза Парини. Заведението се бе погрижило БГ звездите, решили да пожертват разнообразни суми за дребния Лукас, да опитат вкусни ястия. Менюто включваше няколко типа изискани бели виновност, салата от няколко сорта домати със средиземноморски подправки и джоджен, талятели с рибена кайма и торта, топяща се в устата, за десерт. За болното момче пяха и танцуваха дует „ Експоуз “ и момичешката група „ Тринити “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР