Красивата синоптичка Никол Станкулова показа наедрялото си коремче по време

...
Красивата синоптичка Никол Станкулова показа наедрялото си коремче по време
Коментари Харесай

Първи снимки на бременната и красива синоптичка Никол Станкулова

Красивата синоптичка Никол Станкулова сподели наедрялото си коремче по време на своя 30-и рожден ден. Макар да е в напреднала бременност, красивата тв водеща реши да посрещне близки и другари на празненство, което придвижи гостите в Хавай, защото на тази тема заложи Станкулова. 

Близки до синоптичката издадоха, че се е бръкнала надълбоко в джоба за празника. С покана се сдобили единствено хора от най-близкото й обграждане. А купонът се състоял в къщата й в столичния квартал Симеоново. Тя отпразнува кръглата си годишнина край басейна в големия тузарски парцел, където живее с дългогодишния си другар Теодор Минев, написа в. ШОУ. 


От фотосите в обществените мрежи разбираме, че измежду ВИП гостите са били Гала и мъжът й Стефан, най-хубавата другарка и колежка на Никол – Зейнеб Маджурова, гласът на „ Биг брат ” – Радо Тушев, както и някогашната възлюбена на певицата Люси Дяковска – Камелия Веселинова. 

Именно на един от фотосите с Тушев се вижда, че бременното коремче на другояче фината и слаба Никол е почнало да й проличава. Това не й попречи да наподобява секси в стилната рокля с ресни, решена в алено, и високи токчета.


Никол и Теодор са щастливи и с неспокойствие чакат да станат родители в края на октомври. Станкулова била суеверна и твърдо отказвала да приказва пред медиите за деликатното си положение. Все си мислила, че ще я урочасат и завистници ще помрачат хубавия живот, който води. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР