Красивата синоптичка Натали Трифонова отрече да е омъжена жена, научи

...
Красивата синоптичка Натали Трифонова отрече да е омъжена жена, научи
Коментари Харесай

Натали Трифонова проговори за тайната сватба в Черна гора

Красивата синоптичка Натали Трифонова отхвърли да е омъжена жена , научи HotArena .

От няколко дни в медийното пространство се носи новината, че Натали Трифонова е пристанала на своя сръбски обичан . Синоптичката и някогашният сръбски футболист Милан сякаш възнамерявали морска женитба у нас, само че в последния момнет решили да се венчаят в Черна гора . Появиха се и фотоси, които бяха счетени за доказателство, че двамата са " Just Married ".

" Абсолютна небивалица " - по този начин красиватa блондика дефинира новината за сватбата си. Натали е безапелационна, че венчавка не е имало. А в случай че стигне до този миг в живота си, няма желание да бъде скрито и незабавно ще се похвали . Засега, обаче, очевидно не се усеща подготвена да мине под венчилото. Затова и слуховете, че е била младоженка, са я огорчили надълбоко.

Трифонова се e жегнала най-много, че и спортните уеб сайтове са подхванали тематиката за измислената й женитба, тъй като гаджето й е бив[ футболист. А тя, както знаем, е запалена на тематика спорт и е останала разочарована от тиражираните вести, написа " 24 часа ".

Но това не е първият случай за синоптичката, в който персоналният й живот се преиначава . Откакто е кадър на БТВ, тематиката за връзките й с Бареков и Слави Трифонов се интерпретира неведнъж . А тя неведнъж се постанова да изяснява, че в тези изказвания няма и капка истина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР