Красивата синоптичка Натали Трифонова най-сетне показа мъжа до себе си.

...
Красивата синоптичка Натали Трифонова най-сетне показа мъжа до себе си.
Коментари Харесай

Вижте гаджето на Натали Трифонова

Красивата синоптичка Натали Трифонова най-накрая сподели мъжа до себе си. В предаването „ Търси се” по Би Ти Ви до русокоската в студиото в неделя ще се види нейната огромна обич. Връзката им стартира в 4-и клас, а двамата са дружно до през днешния ден.
„ Той е доста по-добър човек от мен, доста по-благ темперамент “, споделя Натали за приятеля си Доан Хасан. Той пък не крие, че още от дребен е имал благосклонности към нея. През годините двамата са се разделяли няколко пъти, само че постоянно са намирали пътя един към различен.

Самият Доан сега е в доста тежък интервал, защото напълно скоро му се наложило да избави живота на татко си. Споделя, че с помощта на Натали минава леко този интервал, тъй като тя го поддържа и окуражава, само че в това време самата Натали не крие, че е изживяла нещата доста трагично.

В предаването бабата на Натали – доктор Маргарита Ковачева, споделя, че макар че е заета, внучката й съумява да я посети във Велико Търново най-малко един път в месеца. Не крие, че главно й прави забележки за облеклото. Надявала се е Натали да стане доктор, и до момента съжалява, че е взела решение да тръгне в друга професионална посока. „ Това не е моето предопределение, по-добре да не върша нещо, което не усещам като свое “, разяснява Натали.

„ Не обичам да върша дълготрайни проекти, знам единствено, че желая да остана в България “, споделя още Натали Трифонова.

„ Тя е даваща обич и излъчваща обич “, безапелационна е Ванина Трифонова за щерка си. Двете се възприемат като приятелки, а един от най-драматичните моменти в живота им е преди няколко години, когато са на отмора в Гърция и претърпяват тежка злополука. Майката губи схващане, изпада в сериозно положение, пет дни лежи в болница. Тогава Натали схваща, че може да изгуби най-близкия и скъп човек до себе си. „ Това ме промени и ме накара да оценявам всичко, което имам. Слава Богу, че нещата се развиха добре “, споделя тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР