Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова остана сама, но не

...
Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова остана сама, но не
Коментари Харесай

Близка ли е Натали Трифонова с министър?

Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова остана сама, само че не за дълго. Блондинката е разграничена с дългогодишния си другар Доан Хасан, издадоха нейни другари, представени от Уикенд. Синоптичката имала има нова връзка, само че я пази в загадка, тъй като е с женен мъж, освен това политик на високо равнище, гласи пикантната столична клевета. Актуалният й ухажор бил министър, чието име доста постоянно се върти в медийното пространство в последно време.

Дългокраката крсавица се срещнала с политика при едно от гостуванията му в Би Ти Ви напролет. Той й отправил похвали за атрактиваната визия и по този начин почнал флиртът им. По-късно си разменили няколко известия и почнали да се виждат скрито. Съпругата на министъра обаче научила, че мъжът й кръшка, тъй че нищо чудно в скоро време той да зареже Натали под натиска на формалната си жена. Колеги на Трифонова споделят за нея, че е много разкрепостена и на фирмените празненства постоянно се държи освободено. „ Напълно допустимо е да се е хванала с женен мъж! ”, шушукат из коридорите на медията.

Факт е, че в последно време Натали е потайна във връзка с персоналния си живот и не е толкоз дейна в обществените мрежи, колкото беше преди. Запознати настояват, че тя се пробва да пази поверителност поради любовника си, който не желае да се разучва за извънбрачната му случка. Той предизвестил синоптичката да не споделя даже с приятелки за връзката им и тя прецизно следва напътствията му.

Красавицата от много време не е засичана с мургавия юноша Доан Хасан, който наскоро се водеше нейно публично гадже. С него се знаят още от възпитаници – той е детската й обич и през годините неведнъж са се събирали и разделяли. Сега още веднъж са си дали отмора, само че опцията отново да се сдобрят не е изключена.

Говори се, Доан също е състоятелен и върти компаниите на татко си, въпреки че е единствено на 27 години. Момъкът от турски генезис взе участие интензивно в фамилния бизнес и постоянно глезеше синоптичката със скъпи дарове и екзотични почивки. Натали и някогашният й другар са били съученици в елитна столична гимназия, но след завършването пътищата им се разделили за прочут интервал. През това време хубавицата излизала с разнообразни мъже, само че не се задържала с никого и се върнала при Хасан. Той от години бил крепко вдлъбнат по нея, угаждал на всичките й прищявки и прощавал забежките й с други, написа Уикенд..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР