Красивата съпруга на Петко Димитров - Яна показа уникалната си

...
Красивата съпруга на Петко Димитров - Яна показа уникалната си
Коментари Харесай

Танцьорката Яна на Петко си показа силикона СНИМКИ

Красивата брачна половинка на Петко Димитров - Яна сподели неповторимата си фигура и модифицирания си бюст тези дни на морето. Бившата танцьорка притегля вниманието безусловно като магнит.

И преди корекцията на бюста Яна успяваше без доста старания да става център на интереса, а камо ли в този момент, когато гръдната й обиколка е много по-пищна.



Наскоро хубавицата театралничи с рисково изрязан бански, вид " триъгълници ", който едвам съумя да скрие силиконовия й бюст, написа " Галерия ". Според изданието Яна е наблъскала гърдите си с общо 800 кубика – по 400 във всяка, ползвайки услугите на един от най-известните експерти у нас.



В началото Петко, който е срещу пластиките, не бил склонен, само че след появяването на второто им дете, склонил жена му да си изпълни пазвата, с цел да има по-голямо самочувствие.

Тя обаче, за разлика от доста други родни звезди, въобще не е прекалила с кубиците, тъй като гърдите й стоят доста пропорционално и съвсем естествено.



Припомняме, че по вpeмe нa yчacтиeтo cи в " Дeнcинг cтapc " пpeди няколко гoдини, тaнцьopĸaтa вce oщe нямaшe cилиĸoн, само че беше толкоз атрактивна и секси по дансинга, че тогава никой не видя, че гръдната й обиколка не е от най-големите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР