Красивата съпруга на Крум Савов – Мая е глезена като

...
Красивата съпруга на Крум Савов – Мая е глезена като
Коментари Харесай

Мая Савова не знае цената на хляба и млякото, втрещи се, че обикновено семейство живее с по 800 лв. на месец

Красивата брачна половинка на Крум Савов – Мая е глезена като принцеса от спортния коментатор. Откакто е омъжена за известния публицист, фармацевтката живее пищно и в никакъв случай не се е сблъсквала с недостиг и празен ледник.

Това лъсна с цялостна мощ при присъединяване на русокоската в риалитито „ Смени дамата ”, където глезената дама влезе в дома на нейна адашка, чието семейство за разлика от нея живее в беднотия и бедност, написа „ Таблоид “.

Оказа се, че тв звездата въобще не знае цената на картофите, хляба и млякото и  остана потресена, когато разбра, че ще би трябвало да се оправя с бюджет от 10 лв. дневно . Съпругът на Мая Кючукова не повярва на ушите си, когато госпожа Савова го питаше какъв брой коства млякото, какъв брой хляба и картофите, написа Блиц.

Когато разбра пък, че в фамилията нонстоп се готвят варива, аптекарката се изпусна, че в действителност в никакъв случай в живота си не е готвила фасул.

Тя безусловно остана с отворена уста, когато разбра, че фамилията на адашката й живее с 800 лв. на месец, както другата Мая бе сюрпризирана, че  Савови разполагат с към 5000

Всъщност брачната половинка на Крум Савов  рядко готви вкъщи, тъй като най-често поръчват подготвена храна от заведенията за хранене . Това обаче втрещи заместничката на фармацевтката, когато спортният коментатор й остави пачка пари, с цел да поръча риба, салати и суши.



Бедната жена отсъди, че 35 лв. за вечеря за двама й се коства ужасно разхищаване и че сходно нещо е обикновено да си разрешаваш един-два пъти в месеца, само че не и повече. Тя бе втрещена, когато призна на Крум Савов, че живеят мизерно, само че тя не работи, а е стопанка у дома. „ Значи имате пари за цигари, а нямате за храна? ”, скастри я „ новият брачен партньор ”.

Известният с прямотата си Крум Савов непосредствено й изясни, че в случай че си стои вкъщи и отхвърля разновидности за работа като несъответствуващи, няма по какъв начин да живеят по-добре. „ Така да си стоиш у дома и да чакаш, не став а ”, скастри я строго той.  

Че известният състезателен коментатор обезпечава добър стандарт на живот на обичаната си се знае от дълго време. Крум е повече от великодушен към дамата, в която още е влюбен до уши, само че все пак брачната половинка му в никакъв случай не си е и помисляла да си стои у дома и да не работи. Освен че е квалифициран фармацевт и върти лична аптека, Мая направи и телевизионна кариера. Иначе префинената кокона избира да спортува и да се грижи за красивата си осанка, в сравнение с да върви с парцала изкъщи. Самият Крум пък не държал Мая да се върти из кухнята, а когато се наложи да се готви, самият той избира да хване черпака, още повече че бил значителен занаятчия на доста ястия. 

Атрактивната госпожа Савова пък даже не можела да си показа, че може да върти домакинство без пералня със сушилня, миялна машина и всевъзможни кухненски роботи. В новия дом, в който я изпратиха в риалитито обаче се наложи глезаната да простира, да мие чинии на ръка и да готви елементарни ястия с минимални артикули.

Абе знам 2 и 200, минали сме през всевъзможни моменти в живота ”, многозначително изясни пред камерите русокосата фармацевтка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР