Красивата плеймейтка Ася Капчикова е вече доста далеч от предишното

...
Красивата плеймейтка Ася Капчикова е вече доста далеч от предишното
Коментари Харесай

Година по-късно, но все още крие децата си! Защо Ася Капчикова не показва лицата на близнаците

Красивата плеймейтка Ася Капчикова е към този момент много надалеч от предходното си амплоа, а постовете ѝ в Инстаграм са ориентирани най-вече към майчинството и всекидневието ѝ. Носителката на купата " Мис Плеймейт 2015 " роди двете си дечица в средата на юни предходната година и дълго време пазеше в загадка пола и имената на близнаците си.

Виж още:

Месеци по-късно станаха ясни имената на двете момченца, които се споделят Ивиан и Ианик. Повече за избора на имената Капчикова не показа, само че несъмнено са впечатляващи и истински. Една година по-късно в тайнственост остават лицата на бебетата, които Капчикова пази като същинска майка-орлица. На всички фотоси Ася усърдно крие лицата на Ивиан и Ианик с разнообразни емоджита.

Виж още:

30-годишната хубавица не е коментирала за какво не ги демонстрира, само че евентуално се дължи на обстоятелството, че желае да защищити оптимално персоналното пространство на наследниците си, което е изцяло обяснимо. Доста родители съзнателно не качват фотоси не децата си в обществените мрежи или прикриват лицата им целеустремено, а други ги пазят от " неприятни очи ". Има звезди, които избират да оставят децата си да изберат един ден, в случай че желаят да станат известни, с цел да не живеят в сянката на именитите си родители. Макар някои от почитателите на Капчикова да желаят да видят лицата на момченцата, хубавицата към момента не е подхванала тази стъпка. 

Припомняме, че за бременността на Капчикова стана ясно през ноември 2019 година ноември - точно на Деня на християнското семейство. " Усещането е неописуемо, най-чистата и мощна обич, която може да се изпита ", показа тогава Капчикова.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/asesq/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР