Красивата плеймейтка Анита Димитрова не е от знаменитостите ни, които

...
Красивата плеймейтка Анита Димитрова не е от знаменитостите ни, които
Коментари Харесай

Годеж или нещо друго? Анита на Рачков качи снимка с голям пръстен

Красивата плеймейтка Анита Димитрова не е от звездите ни, които са супер дейни в мрежата, само че пък като пусне една фотография, тя става незабавно шлагер и натрупа хиляди лайкове.

Гаджето на Рачков несъмнено е впечатяляваща жена и много от почитателите ѝ пишат мнения с разнообразни оферти, само че тя не им обръща внимание. Скоро хубавицата показа своя фотография, на усещане прави един малък подробност. Пръстенът, който носи Анита наведе на мисълта, че може би е освен обвързана, само че и сгодена за артиста. Подобно нещо обаче на този стадий няма или най-малко не е доказано публично, а бижуто евентуално е единствено красиво бижу на ръката на Анита.

Виж още: Летни свалки: Зендая с ново гадже, папараци ги хванаха в неуместна обстановка

За връзката сред Анита и Рачков се заприказва още предходната година, само че едвам на финала на " Забраненото шоу на Рачков ", стана ясно, че двамата са в действителност дружно. Потвърждението пристигна със фотографията тук, която е оповестена в профила на Стефан, половинката на Гала. На нея виждаме още Рачков, както и Анита Димитрова. Можем решително да кажем, че това е първата обществена фотография на двойката.

Виж още:

Скоро хубавицата навърши 22, а по този мотив подвигна шумно празненство в дискотеката на Коцето, който разгласява на стори в Instagram фрагменти от купона. Анита е била облечена в къса рокля с ресни, а от фрагментите се видя, че празненството е било щуро.

Виж още: Вместо равносметка за ЧРД: Кои са топ три събитията в живота на Анелия?

Изображение: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000714142759 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР