Красивата петричанка Кристи Дечева в рамките на 3 дни спечели

...
Красивата петричанка Кристи Дечева в рамките на 3 дни спечели
Коментари Харесай

Сексапилната петричанка Кристи Дечева ли ще е следващата "Мис Америка"?

Красивата петричанка Кристи Дечева в границите на 3 дни завоюва две влиятелни корони за хубост в Америка – чикагската „ Miss Windy City 2018” и короната на най-красивата жена на щата Илинойс. Когато журито на състезанието „ Мис Илинойс” афишира името й като победителка, камерите наблюдаваха по какъв начин нашето момиче дълго време не реагира, като че ли не може да повярва, че това се е случило.


Двата състезанието са за участнички с платформа, обвързвана по някакъв метод с природата. Кристи избира за своя платформа „ Пестене на водата “. Тя включва просветителни лагери за деца от 12 години, в които те научават потребни привички по какъв начин да пестят вода, вместо да я разсипват безсмислено.


Веднага след състезанието „ Мис Илинойс” петричанката разгласи, че измежду толкоз други извънредно красиви девойки със мощни дела приемането на короната било най-голямата изненада в живота й. Тя изрази убеждението си, че външната хубост се реализира когато човек се усеща добре в кожата си и самичък харесва себе си и метода, по който наподобява.


Пред камерите на десетки щатски малките екрани тя пожела на сънародниците си от Петрич да са постоянно уверени в себе си, тъй като тогава светът ще бъде в ръцете им. „ Не е значимо от кое място човек потегля или стартира, значимото е какъв брой в действителност е постигнал и какво е научил по сложния път, преследвайки задачите и фантазиите си”, увери ги от далечна Америка младата петричанка. И разгласи: „ Българките в никакъв случай не се предаваме!”.

Красавицата е родена в южния град и учи тук до 2 клас. Тя е едвам 8-годишна, когато идва с родителите си в Съединени американски щати. След като приключва междинното си обучение, на 18 година стартира работа в стилната промишленост и се записва паралелно за студент в University of Illinois at Chicagо. Завършва 2 специалности – наказателно право и социология. Решава обаче да се откаже от стилния подиум в интерес на образованието, което й лишава доста време.

В университета девойката е от най-активните. Кристи е вицепрезидент на комисия, имаща за задача да провежда събития за студенти с интерес към специалността право. Тя е индивидът, който провежда просветителните семинари, на които студентите научават повече за целия развой и специфики на правното учебно заведение. Отделно прави и подготовката им за SAT изпитите. След завършването на университета Кристи незабавно стартира работа в корпоративна правна компания в Чикаго.

Девойката рядко се връща в България, само че когато си пристигна, постоянно се изненадва от обстоятелството, че макар компликациите българите й се костват много по-спокойни и щастливи спрямо американците. Тя е уверена, че страната ни може да се оправи единствено когато надарените ни сънародници, избягали отсам през годините на прехода, се върнат назад и вложат своите познания и насъбран опит в родината.

Тази седмица следва Кристи, която е висока 177 см, да подпише контракт с организация за модели, който е една част от премията за спечелването на първото място на Miss Illinois Earth US 2018. Предстои й да взе участие и на Седмицата на модата в Ню Йорк, където ще има неповторимия късмет да се запознае със популярни дизайнери и фешън фотографи.

Кристи Дечева към този момент е набелязала и идната си цел – тазгодишното издание на „ Мис Америка”. Преди няколко години тя взе участие на този конкурс, само че не съумя да завоюва. Тази година е уверена, че ще постави на главата си короната на най-красивата жена на Съединени американски щати.

Източник: struma.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР