Красивата Натали Трифонова се омъжва този уикенд. Подписването е сега,

...
Красивата Натали Трифонова се омъжва този уикенд. Подписването е сега,
Коментари Харесай

Натали Трифонова се омъжва за футболист, подписва този уикенд

Красивата Натали Трифонова се омъжва този уикенд. Подписването е в този момент, а при започване на септември ще има и женитба в Царево, научи HotArena.

Русокосата синоптичка от Би Ти Ви пази в загадка името на щастливеца, който ще стане неин брачен партньор, само че сътрудниците й считат, че това е футболистът Антонио Салас Кинта-Аниете.

Доскоро Аниете тренираше с Левски, само че в края на предишния месец разгласи прехвърлянето си в гръцкия Аполон (Смирнис). Това значи, че най-вероятно и Натали обмисля скоро да се реалокира да живее в Гърция при обичания си. Смяната на адресната й регистрация най-вероятно няма да стане незабавно след сватбата, а ще се отсрочи най-малко с няколко месеца. В момента красивата русокоска има контракт с Би Ти Ви. Той не е непрекъснат, а по заменяне на титулярката Станислава Цалова, която е в майчинство с второто си дете.

Веднага откакто се върне на работа, Натали ще би трябвало да си тръгне, в случай че малкия екран не й предложи непрекъснат контракт. Въпреки че 25-годишната хубавица е звездата на медията, разкриването на нови щатни места там е извънредно комплицирано и надали ще стане даже за фаворитка на публиката като нея. Докато обаче има опция да е на екран, тя най-вероятно ще се възползва от нея и ще поддържа връзката си от разстояние с мъжа си. Очаква се връщането на екран на Цалова да е най-рано при започване на идната година.

Царево е освен мястото на сватбата, само че и на моминското празненство. Там при започване на юни във безконечна обич се врекоха Луиза Григорова и Мартин Макариев. Венчавката на Натали и Антонио ще бъде втората звездна женитба за лятото. Младоженците държали на безспорна загадка и даже пред сътрудниците си синоптичката предпочитала да крие, че се омъжва. Тя дотам пази в загадка персоналния си живот и проектите за семейство, че някои даже оповестиха, че е разграничена с Антонио, защото в последно време рядко се демонстрира с него на обществени места.

Появиха се клюки, че Натали е търсила нов мъж в Гърция преди няколко седмици, когато сподели свои фотоси по бански, правени в южната ни съседка. Тя обаче най-вероятно е била там точно с Аниете. Преди три седмици пък сексапилната русокоска сподели фотография с него и своите двама дребни братовчеди, правена в Правец. Коментара си към нея украси с две сърчица, написа " Уикенд ".

Само преди два месеца се ожени и Деян Веселинов, който имаше двугодишна връзка с Трифонова, преди тя да стартира работа в Би Ти Ви. Той подвигна женитба с репортерката на Гала – Рени Чавдарова. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР