Красивата наследница на бившия командос има интерес към икономическите науки.

...
Красивата наследница на бившия командос има интерес към икономическите науки.
Коментари Харесай

Всичко Живо Одумва Братя Галеви, Но Нищо Не Знаем За Дъщерята На Пламен Светлана! В Ъндърграунд Средите Шушукат, Че Тя Е

Красивата наследница на някогашния командос има интерес към икономическите науки. За разлика от децата на други мафиоти, които се увличат по дизайн, тя предпочитала нещо, което да й даде сериозна специалност. Дупничани разкриват, че тя отива зад Океана, защото това е волята на татко й.

Той доста държал децата му да получат солидно обучение и по тази причина още като деца пратил Светлана, брат й и майка им в Лондон. Друга причина, поради която Светлана желае да се откри в Съединени американски щати, е с цел да е по-близо до баща си, шушукат в ъндърграунд средите.

Смята се, че Галев се укрива точно в Северна Америка, където избяга, с цел да не лежи в пандиза поради присъдата си за рекет. Той и Ангел Христов нямат роднинска връзка между тях, макар, че станаха известни като братя Галеви.

Те изчезнаха от страната през 2012, с цел да отърват пандиза. Галев получи 5 години отнемане от независимост, а Христов – 4, поради управление на незаконна група за рекет и изнудване. Двамата обаче избягаха от България и бяха оповестени за търсене от Интерпол. От тогава се носят разнообразни версии за местонахождението им, само че нито една не е публично доказана, предават от България през днешния ден.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР