Красивата надпревара за титлата Lady България се проведе за тринайста

...
Красивата надпревара за титлата Lady България се проведе за тринайста
Коментари Харесай

Избраха Лейди България при спазени мерки за сигурност

Красивата конкуренция за купата Lady България се организира за тринайста поредна година. Този път в лятната градина на ресторант Тюркоаз при спазена отдалеченост, ограничения за сигурност и задоволително дезинфектанти.

„ Един несъмнено друг конкурс! Записвам си в историята, че съм съумяла да провеждам конкурс в условия на пандемия, обществена, икономическа и културна рецесия. Благодаря на всички девойки - любителки на мощните чувства, които не се отхвърлиха и се “биха” до дъно. Благодаря и на тези, които помогнаха това да се случи! “, написа в профила си във Facebook Мариана Маринова, дясната ръка на продуцента на състезанието Меги Савова.

Всяка жена заслужава и би трябвало да бъде същинска лейди - самостоятелна, съумяла и вярваща в себе си, и се оказа, че доста българки са такива. За присъединяване във финала бяха определени 12 представителки на разнообразни специалности над 100 претендентки за купата.

Дамите, които дефилираха са свободни, самостоятелни и съумели дами, които желаят да изградят лична кариера и финансова непоклатимост. Те знаят какво са постигнали и към какво се стремят.



Конкурсът се организира в три тура. В първия финалистките дефилираха с коктейлни рокли на бутик Резерве.

Във втория стадий девойките показаха себе си и отговаряха на въпроси от журито.

Третото дефиле по традиция беше в формалните тоалети на Mattew на дизайнерката Веселина Матев.

Както постоянно, Лейди България поддържа благотворителна идея. Личната акция на състезанието е под надпис “От обич към теб”, отдадена на болните от рак на гърдата, благодарение на Витацептин - мощен антиоксидант и различна терапия за онкоболни пациенти. Чрез акцията Лейди България ще даде безвъзмездни лечения на 5 заболели дами.

По време на състезанието беше изработен търг в интерес на Асоциация за поддръжка на децата. А надарените малчугани изнесоха мини концерт пред подбраната аудитория.

Водещи на събитието бяха носителката на купата „ Лейди България “ – Елизабет Методиева и артистът Ники Сотиров.

Победителите получиха дарове от Рефан, Parfois, Revanesse,Body Talk, Skin Professional Dead Sea Cosmetic.

Д-р Софиен Реахи подари сияйна усмивка на призьорката. Той е победител в влиятелния интернационален стоматологичен конкурс Усмивка на годината.

Журито в състав Стефан Илчев, Мисис България Д-р Полина Паньова, Ива Атанасова, Иван Рупчин, Велина Евтимова, Веселина Матев, Тюркар Тюркер избра следните победителки:

* Lady Bulgaria universe - Татяна Иванова от Пловдив. Таня е представител на международен бранд долни дрехи Med за България, Сърбия и Румъния.

* Lady Bulgaria world - Вероника Мартинова от Девин. Директор маркетинг в консултантска къща и шеф на мач мейкинг организация,,Идеалната половинка”.

* Първа подгласничка Lady Bulgaria - Мирела Илиева от Варна

* Втора подгласничка Lady Bulgaria Симона Георгиева от Бургас

* Трета подгласничка Lady Bulgaria - Светлана Стойкова от Козлодуй.

Организатор на събитието Мисис България Мариана Маринова

Продуцент и притежател на марката „ Lady Bulgaria “ е Меги Савова.

Снимки:Качество, дизайн и точност
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР