Красивата моделка сподели уникални кадри в социалните мрежи, на които

...
Красивата моделка сподели уникални кадри в социалните мрежи, на които
Коментари Харесай

След щуро парти на Приморско: Диляна Попова с татуировка на лицето

Красивата моделка показа неповторими фрагменти в обществените мрежи, на които театралничи с татуировка на лицето, едно към едно с тази на американския боксьор Майк Тайсън.

" Направих си краткотрайна татуировка като тази на Майк Тайсън поради едно щуро празненство в Приморско. Рисунката на лицето ми беше доста яка, всички доста я харесаха. " Това с възторг разкри пред " България Днес " Диляна Попова.

Красивата моделка показа неповторими фрагменти в обществените мрежи, на които театралничи с татуировка на лицето, едно към едно с тази на американския боксьор Майк Тайсън. Това предизвика почитателите й, които разпалено започнаха да питат какво се случва с женствената Диляна Попова.

Събитието беше тематично по кино лентата " Последният ергенски запой ", в който един от основните герои се разсъни с татуировка на лицето. В лентата даже участваше и самият Майк Тайсън, на който съм почитателка ", споделя хубавицата, която е безапелационна, че в никакъв случай не би направила същински татус по лицето си.

Освен със непоколебим хранителен режим в продължение на четири години Диляна Попова noддъpжашe стройната си фигура с тренировки по бокс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР