Красивата моделка Кристин Илиева, която претърпя тежка катастрофа с поп

...
Красивата моделка Кристин Илиева, която претърпя тежка катастрофа с поп
Коментари Харесай

Любовта спаси Кристин Илиева, а трагедията я направи по-добра

Красивата моделка Кристин Илиева, която претърпя тежка злополука с поп певицата Дивна през март, разкри, че силата на любовта й е помогнала да преживее сложния и мъчителен интервал в живота си и да й даде кураж да продължи напред, разбра HotArena.

Имам възприятието, че силата на любовта ми оказа помощ и оказва помощ да изживея този миг по-леко и да имам мощ. Будиш се сутринта и знаеш, че ще пристигна часът, в който сте се уговорили да се видите. Ако няма такава тръпка – денят ти е сив “, изясни Илиева в предаването „ Папараци “. Тя разкри за първи път, че точно гаджето й е бил индивидът, на който тя първо се обадила, незабавно след случая, цитира „ Телеграф “.

Кристин споделя, че по принцип е била доста нетърпелива, само че след злополуката и следствията от нея от време на време се чуди от кое място вади воля, самообладание и мощ да продължи да се бори.

Моделката твърди, че случилото се я е трансформирало към по-добро. „ Станах доста, доста, доста по-добър човек. Имам възприятието, че в случай че е имало нещо отрицателно в мен или към мен, към този момент го няма “, споделя още тя. Вълнува се за нещата, които и предстоят. Предполага, че случаят не й се е случил просто ей по този начин – „ Със сигурност има някаква цел и някаква задача да минавам през всичките тези страдания и болки. Трябва да има нещо хубаво най-после, нали? Трябва да сме мощни, тъй като животът е едно премеждие. Каквото и да ти се случи, дерзай към щастието “, с усмивк приключва Кристин.

Моделката призна, че тя и родителите й са дали прошка на Дивна, защото на всеки може да се случи. Когато певицата е отишла в болничното заведение, таткото на Кристин я е прегърнал. С днешна дата си приказват и поддържат връзка.

С оскърбление Илиева оповестява и това, че в случай че у нас не са били позволили лекарска неточност, към този момент е щяла да проходи. „ Да не ти се случва в България да те лекуват “, споделя разочарованието си русокоската.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР