Красивата ливанка Енджи Касабие и нейният съпруг, който е познат

...
Красивата ливанка Енджи Касабие и нейният съпруг, който е познат
Коментари Харесай

Енджи Касабие: Вече говоря с бебето си, невероятно съм щастлива!

Красивата ливанка Енджи Касабие и нейният брачен партньор, който е прочут у нас като Мистър Ливан 2014 година Рабих Ел Зейн, чакат появяването на първата си рожба към Коледа. Дълго време дЕнджи криеше бременността си, тъй като преди този момент бе претърпяла две несполучливи опита да стане майка. Днес обаче сияе от благополучие. Причината е, че напълно скоро ще навлезе в деветия месец, когато се чака на бял свят да се появи синът й, чието име към момента не е измислила, написа " Уикенд ".

Енджи и Рабих се женят през 2016 година като провеждат приказна сватбена гала в две елементи - една за многолюдната фамилия на булката в родния Ливан и друга в 5-зведния хотел „ Четири сезона ” в Кайро.  Енджи Касабие е родена на 1 ноември в Бейрут. Завършила е висше обучение в региона на медицината, а през 2014 година пази докторантура в НСА. Асистент е в Катедра по хигиена, здравна екология и хранене към Медицинския университет в София. Завършила е докторантура във Вашнингтонския университет със компетентност  „ Диетика ”. През клиниката й минават доста български и международни звезди като Арнолд Шварценегер, Джон Траволта, Силвестър Сталоун, Ева Лонгория, Стефан Данаилов и доста други.

- Какво си пожелахте точно на рождения си ден?
- Здраве и единствено здраве! Изпълнена съм с доста позитивни усеща, апелирам се за бебето, което очаквам – да бъде крепко, да се роди без затруднения. Няма какво друго да си пожелая, имам всичко.

- Каква беше миналата година за вас в персонален и в професионален проект?
- Динамична, много неща се случваха ненадейно. Имах една несполучлива бременност, само че ненадейно Господ ми подари бързо ново зачеване. Чудо стана! Много съм щастлива. Няма по-ценно нещо за една жена от това да стана майка, да носи живот в себе си. Ще имам момченце. Още не съм решила по какъв начин ще се споделя, само че има време до края на годината. Може да си пристигна с името, в случай че избере да се роди на празник. Може да ме изненада и за Нова година, при всички случаи ще съм щастлива.
В професионален проект работя интензивно. Няма ден, в който да не съм работила. Всяка година прибавям нещо ново към питателните режими. Чета доста за храненето, за здравето и не спирам да бленувам. Мечтите ми също нямат край. И никак не ме интересува какъв брой пари върша. Вълнувам се на какъв брой хора оказвам помощ да си стъпят на краката, като си върнат самочувствието, волята за пълностоен живот и здравето. Винаги ми отвръщат с доста обич, което ме прави щастлива. Това възприятие е по-ценно от парите – че си бил потребен. Харесвам работата си и й се приписвам.

- Удивително е по какъв начин успявате да поддържате толкоз добра форма, в случай, че си хапвате...
- Против всевъзможни ограничения съм и за това се старая да има многообразие в режимите ми и организмът да се храни на клетъчно равнище. Тогава той самичък преценя от какво има потребност и си го набира. Държа доста на антиоксидантите, тъй като те контролират метаболизма, обмяната на веществата, кръвообращението. В България има много качествени антиоксиданти и аз към този момент ги включвам в диетите. 90% от хората имат огромен проблем с храносмилането по разнообразни аргументи – от стрес, от неправилни диети, от болест. Понякога не виждат връзката сред храносмилането и здравния проблем, а там тъкмо е прикрито разковничето. Храносмилането да вземем за пример играе значима роля за подуването на стомаха, води до запек, до диария, до обособяване на газове – все неща, които демонстрират, че храната не се обработва вярно. Болестите потеглят от червата, това е значимо да се знае.

- Имате ли паметен рожден ден?
- За мен всеки рожден ден е значим и скъп с нещо си. Обикновено към рождения се ден човек изпада в нещо като прочувствена дупка. Тази години аз обаче съм в еуфория от идното раждане. Съпругът ми сподели, че не е намерил билет и няма да участва на празненството ми, само че даже това не ме развълнува. Отговорих му, че няма да му се дразня, тъй като има с кого да чествам – моето бебе. Малкият го обичам безусловно от в този момент, въпреки че не съм го виждала и не зная по какъв начин наподобява. Непрекъснато беседвам с него въображаемо. Никога не ми е скучно. Дори когато работя, отново мисля за бебето. Задавам му всякакви въпроси и той ми дава отговор, ритайки ме по корема. Това е първият ми рожден ден с бебе в корема – специфичен празник. Аз по принцип се веселя на дребните неща от живота. Когато околните ми са живи и здрави, съм щастлива.

- Кой е най-хубавият и най-лошият миг в живота ви?
- Най-хубавият е бебето, всичко друго минава и отпътува като един момент. Бебето дава смисъл на живота ми. Предполагам, че когато го гушна за първи пък, ще бъда безпределно щастлива, че това ще е най-хубавото нещо в живота ми. Аз съм безпределно щастлива от бременността си. Обичам да чувствам по какъв начин блъска по корема, по какъв начин се върти. Просто нямам самообладание за първата ни среща и доста се вълнувам. Щастлива съм, че мога да беседвам с него и в този момент. Успехите ми в работата също са прекрасен миг. Най-лошите моменти са тези, в които изгубих двете си бебета преди него. Бях съкрушена, с дни наред плачех. Но пък си споделям, че тази загуба, може би е била божия благословия, с цел да мога да правя оценка бебчо сега. Вярвам, че Бог прави всичко с някаква причина. Дава ни знаци и значими уроци.

- Какво е отношението ви към подаръците?
- Слава на Бог, имам всичко и не ма вълнуват подаръците, а жестовете ни приятелите. Един човек, който е лаком за дарове, колкото и да му даваш – все ще му е малко. За мен е значимо да ми почитат с наличие, с телефонно позвъняване, с написано известие. Мога да си купя каквато движимост желая. Може да се развеселявам даже на едно цвете, откъснато от градина, само че поднесено от сърце. Това постоянно си проличава.

- Притеснявате ли се от старостта?
- Не, аз не съм първа младост към този момент, въпреки че се усещам като на 15-20 години, може би тъй като душата ми е млада. Непрекъснато пребивавам в небето. Скоро приказвах със сестра ми, която също е бременна. Казах й да идва, с цел да раждаме дружно, а тя се засмя и отсече: „ На теб всичко ти е елементарно ”.

- Как виждате себе си след 10 години?
- Предполагам, че ще се занимавам с диети, хранителни режими. Ще върша всичко допустимо, с цел да наподобявам по-добре от в този момент. Аз сама съм си кумир и се самонасърчававам. Всяка една година отстранявам нещо нездравословно от моя живот, без значение дали е храна, табиет или дразнител. Редовно работя и по въпроса по какъв начин да понижа напрежението, което става мъчно, тъй като работя с доста хора.

- Вярвате ли в любовта или сте от хората, които считат, че тя съществува единствено във филмите и в киното?
- Любовта съществува във всеки един момент в нашия живот. Мисля, че всичко е обич. Аз даже не мога да споделям с хора, които не обичам и не одобрявам. Това си проличава, ставам нервна и сприхава. Не мога да съм подправена, да се преструвам, че държа на някого, в случай че в действителност вътре в мен нещо не ме кара да държа на този човек. Нещо като не ми е прелестно – споделям, че не ми е прелестно и не влизам в роля. Лоша актриса съм... Когато нещо ми харесва и ми е прелестно, споделям го – не го укривам. Алчността на човек го кара да губи любовта и още доста други полезности.

- Предопределена ли е ориста на човек? Вие самата усещала ли сте намесата й?
- О, да. Всичко е орис. Господ постоянно ни дава избор. Понякога вършим неверни действия и избори, само че това е, с цел да научим избран урок.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР