Красивата Ивана от втори сезон на Игри на волята беше

...
Красивата Ивана от втори сезон на Игри на волята беше
Коментари Харесай

Инфлуенсърско събиране: Какво се случва с красивата Ивана от сезон 2 на "Игри на волята"

Красивата Ивана от втори сезон на " Игри на волята " беше несъмнено една от най-интересните дами, взели участие до този миг в предаването. Скандална, спорна и много друга, само че постоянно същинска - такава беше Ивана в Игрите. Тя несъмнено се трансформира в едно от най-следваните девойки в Instagram, само че страницата ѝ бе блокирана. 

Виж още: Паулина от " Игри на волята ": Какви мъже харесва и с какво се занимава гаджето ѝ

От известно време Ивана има нов профил, само че в него няма толкоз доста почитатели, а и не е доста дейна. Припомняме, че в остарелия профил тя имаше над 120 хиляди почитатели, а сега се радва на едвам 9 хиляди Е, това обаче не я стопира да бъде инфлуенсър, в случай че съдим от някои нейни изявления. Ивана продължава да популяризира разнообразни марки, само че по-често споделя неща за себе си и какво прави в всекидневието си.

Наскоро обаче се появи нейна нова фотография, от която разбираме, че се е присъединила в много забавно събитие, на което са участвали и други участници от " Игри на волята " 2. Това са Вайс, Борислав и Милен, спечелилият във втори сезон. Не излиза наяве каква е тамата на събитието, само че пък е повече от явно, че четиримата са изглеждали сносно.

Виж още: Тяло за лятото ли?! Бояна Генова сподели секси тяло от спалнята и предизвика мечти

Иначе хубавицата е ту в София, ту в Москва, където през септември се е дипломирала и към този момент е публично бакалавър. Лятото също е минало много интензивно за Ивана, която е била на море у нас, а преди този момент е имала опцията да се разноски по улиците на Париж. Не излиза наяве дали е била с гадже, само че по всичко проличава, че се е насладила на някои вкусни деликатеси.

Изображение: https://www.instagram.com/ivana_dilova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР