Красивата и съблазнителна половинка на Иво Аръков е способна да

...
Красивата и съблазнителна половинка на Иво Аръков е способна да
Коментари Харесай

Горещото гадже на Иво Аръков нажежи страстите

Красивата и съблазнителна половинка на Иво Аръков е способна да повиши градусите в обществените мрежи до такава степен, че да ги нажежи до алено, предизвиквайки същински пожар в сърцата на мъжката публика, написа life.dir.bg. Габриела Николаева има всички качества, с които умерено може да бъде оповестена за олицетворение на жаркия сезон, а всяка последваща нейна фотография, оповестена в персоналния ѝ Инстаграм профил, е безусловно доказателство за това изказване.

Още откогато се появи за първи път до артиста като формалната му половинка, изкусителната ѝ визия притегли всеобщото внимание и продължава да го държи. През последните седмици двамата с обичания ѝ се насочиха на отмора в прилежаща Гърция, откъдето споделят слънчеви фрагменти.

В средата на предишния месец актьорът, който до неотдавна всяка седмица се появяваше по плажни къси панталони на дребния екран, влизайки в облика на спасителя Младен в сериала " Съни бийч ", най-сетне получи опцията да ги постави отвън снимачната площадка на хитовата поредност. Преди няколко седмици носителят на премия " БГ фешън икона " в категория " Изкуство ", определян като един от секссимволите в родното кино, отпътува за Халкидики, дружно със своята съблазнителна половинка, където се радват на тюркоазените води на Егейско море, по чиято повърхнина се носят с електрически сърф, изкушаващ феновете на водните спортове.

За сантименталното си бягство от нашата действителност те избраха курортното рибарско населено място Вурвуру, ситуирано на втория ръкав, което въпреки и скътано сред скалисти заливи, е много оживено. Пленителните му гледки, способни да спрат дъха на всеки, наред с типичните гръцки таверни, пленяващи посетителите си с вкусна морска храна, както и лазурните му крайбрежия, осигуряващи пълностоен отдих, притеглят туристи от близо и надалеч, искащи да поглезят всичките си сетива.

Двамата постоянно разгласяват изображения, разкриващи подбрани мигове от техния престой, които споделят със своите фенове, разкривайки им по какъв начин прекарват времето си там. Онези, правещи най-силно усещане обаче, несъмнено са фотосите, на които Габриела показва прелъстителните извивки на безупречното си тяло в бански костюми с изрязана кройка, които ѝ стоят по метод, кадърен да накара всеки представител на мощния пол да съгреши, без значение какъв брой принципен по природа може да бъде той.

" Хубаво е, да ", гласи посланието ѝ към един от постовете, на който театралничи пред фотографския обектив, изравен в ръцете на колегата ѝ, седнала на барбарон, ситуиран върху пясъка наоколо до морските талази. Разбира се, почитателите ѝ в интернет нямаха различен вид, с изключение на да се съгласят с нея, единствено че от мненията им проличава, че съгласно тях намират нещо по-хубаво от отдиха, на който се е отдала, а точно нея самата.

Иво също не разочарова своите обожателки, споделяйки фотоси, на които е гол до кръста, показвайки мускули, които поддържа с постоянни тренировки във фитнес залата. Широката му усмивка на лицето му съумя да разтопи сърцата на женската публика, отправила му куп похвали.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР