Красивата и привидно невинна приятелка на рапъра Кристиан Талев –

...
Красивата и привидно невинна приятелка на рапъра Кристиан Талев –
Коментари Харесай

Цвети сложи рога на Криско! Ще се изумите с кого кръшка

Красивата и видимо почтена другарка на рапъра Кристиан Талев – Криско ще се окаже скрита лимонка. Цветелина Петрова поставя рога на звездното си гадже с един от капитаните на самолетната компания, за която работи. Това настояват анонимни източници, засекли стюардесата на Летище София да кокетничи с водача на самолета, написа " Галерия ".
„ Гаджето на Криско си приказваше с сътрудници наоколо до гейтовете за излитащи. В един миг пристигна капитанът и прегърна Цвети, а след това двамата се отдалечиха. Видях по какъв начин скрито се хващат за ръка “, споделя свидетел.
Запознати не отхвърлят вероятността Петрова да изневерява на рапъра. Именно след сходна спекулация Криско бе изоставен от някогашната си половинка - плеймейтката Ася Капчикова. Силиконката сама призна, че му е кръшкала, само че не скри, че Талев имал огромна виновност за рогата си. Изпълнителят непрекъснато бил ангажиран с участия и нови планове, оставяйки персоналния си живот на назад във времето.
Времето сигурно е ъгъл и във връзката му с Цвети. Като стюардеса Петрова непрекъснато е на път, а когато се върне, рапърът е претрупан с задължения. Освен това, пословичната свидливост на Талев сигурно е почнала да нервира приятелката му. Близки до стюардесата настояват, че сътрудниците й от авиолинията я черпят повече, в сравнение с милионерът Криско. Това изяснява и за какво би рискувала да гони дивото, откакто е опитомила най-желания ерген у нас.
„ Цвети не е меркантилна, само че към този момент се усеща жалко сама да си заплаща кафето, до момента в който гаджето й се хвали по какъв начин е изкарал първия си милион с лютеница и даром в автобуса “, клатят глава нейни приятелки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР