Красивата и грациозна Неделя Щонова днес нямаше да радва мъжката

...
Красивата и грациозна Неделя Щонова днес нямаше да радва мъжката
Коментари Харесай

Неделя Щонова отказала брак на американски милионер

Красивата и грациозна Неделя Щонова през днешния ден нямаше да радва мъжката телевизионна публика, в случай че преди години животът на милионерска събруга я бе изкушил, разбра HotArena.

Чаровната докторка е била пред брак с американски паралия, само че за негово учудване, избягала от 5-звезден разкош, с цел да се върне в родината си.

В плен на сексапила на доктор Щонова попаднал янки по време на специализацията й във Висшето учебно заведение по медицински науки " Уайл Корнел " в Ню Йорк. Тогава тя била на 26 години. " Можех да се омъжа за милионер. Трябваше да остана в Америка. Щях да пребивавам в къща с 9 стаи. В двора имаше три далматинеца и езеро с два лебеда. По сюжет се предвиждаше да търча в покрайнината с разперени, безделни ръце и да спя в пристанището на тази " първокласна удача ". Концерти, лакирани каляски, кина, обяди. Щях да играя тенис по през целия ден и да изсвирвам на пиано " Фантазия в две елементи " от Бах. Но не беше и не е моето нещо това. Сама да пъхна дулото, на този неправилен живот, в дясното си ухо?! Изпълнена с отвращение да се гръмна с сходна безсмислица, аз се прибрах в България ", призна доктор Щонова.

С днешна дата тя по никакъв начин не съжалява за решението си да зареже каляските и безделието, което е щял да й подсигури американският й брачен партньор. Освен, че е телевизионна звезди, оня ден докторката получи надрада от Българската академия на науките. Отличието " Медии и обществено отговорно държание в изискванията на световна пандемия ", част от шестото издание на Националните Медицински награди 2020, й връчми учен Богдан Петрунов.

" Ние сме артикул на изборите, който вършим. Това е. Искам да давам на хората. Искам да придавам смисъл, познания и светлина в разрешаването на проблемите. Понякога съумявам, различен път не съумявам. Затова и самата аз не спирам да диря познанието. Затова написах и опазих докторска дисертация. Просто се усещам добре, когато върша смислени неща. За другите хора. Искам да оказвам помощ. За мен, за мира в моя разум и сърце, щастието е в труда, в даването, в помагането. Обичам работата си, боготворя я! ", добяви обичаната тв докторка на феновете.

Иначе, след отказания брак на американския милионер, в персонален проект през днешния ден доктор Щонова е щастливо омъжена за своя брачен партньор - проектант Валентин Маринов, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР