Красивата блондинка живее в английското село Билингсбърст, окръг Западен Съсекс. Като

...
Красивата блондинка живее в английското село Билингсбърст, окръг Западен Съсекс.
Като
Коментари Харесай

Красива блондинка си купи нови обувки и едва не загуби краката си

Красивата русокоска живее в британското село Билингсбърст, окръг Западен Съсекс.
Като всяка жена и тя решила да си закупи нови обувки. За да спести от бюджета си Джема взела новите обувки, които били на платформа и с каишки, от магазин за втора ръка.
Не обаче й били много тесни и я стягали.
Няколко дни по-късно тъгите й почнали. Стигнало се до там, че краката на красивото момиче можело да бъдат ампутирани.
След като няколко пъти Джема обула новите чепици почнала да изпитва болежка от каишките на обувките. Над петата й се образувал противен мазол от търкането на ремъците. Малко по-късно той освен, че почнал да я боли доста, само че и почернял.

„ Веднъж просто паднах на пода от непоносима болежка ”, спомня си блондинкат.
23-годишната хубавица решила да отиде в болничното заведение, където й били предписани антибиотици. Състоянието й обаче продължавало да се утежнява, по тази причина се наложи да отиде в друго лечебно заведение.
За неин смут лекарите там й споделили, че има сепсис.
Септицемията стартира със мощна тресчица и висока температура, ускорение на дишането и пулса и общо неразположение. Тези признаци бързо минават в нарушавания на съзнанието, кожни проявления и потрес. Може да бъде налице и намаление до тотално преустановяване на отделянето на урина.

Състоянието е съществено заради риска от възпаление на жизненоважни органи като мозък, сърце, менинги (мозъчни обвивки), кости и други Често пъти положението се развива извънредно бързо, което го прави извънредно мъчно за преодоляване с антибиотици и други медикаменти.
„ Отидох на доктор и той сподели, че пулсът ми е доста висок, а кръвното ми е доста ниско. Казаха ми, че съм получила сепсис от раните, породени от новите обувки “, спомня си с смут тя.
Джема си спомня думите на медиците, че в случай че е потърсила помощ малко по-късно, инфекцията може да докара до ампутация на краката й или даже до гибел. Британката прекарала два дни в болничното заведение, след което била изписана.

Сега хубавицата, която е моделка, е заставен да носи чехли или други свободни обувки.
Заболяването се отрази съществено на работата й, защото в този момент ще би трябвало да изостави обувките с висок ток. Въпреки това, Дауни към момента възнамерява да се върне към нормалния си живот в близко бъдеще.
Инфо:  

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР