Красивата Александра от отбора на тукашните българи във Фермата“ не

...
Красивата Александра от отбора на тукашните българи във Фермата“ не
Коментари Харесай

Разочарована от мъжете красавица търси любовта във „Фермата“


Красивата Александра от тима на тукашните българи във „ Фермата “ не крие, че посредством шоуто се надява да стартира нов, по-щастлив стадий от живота си, който да я срещне и с нова обич, разбра HotArena .

От много време къдрокосата участничка е необвързана , а повода за това са последните й връзки, които са я оставили мощно разочарована.

В диалог с емигранта Роман, Сашка показа, че към себе си има много мъже, само че не и гадже. Когато била първи курс студентка, приключила с една в действителност ужасна връзка. „ След това изобщо не ми се занимаваше с мъже, а и аз едвам се измъкнах. Затова цялата ми сила отиде в работа, във волейбол, в занимания “, изясни Александра.

Младото момиче приема присъединяване си в шоуто като новата й обич, след която обаче към момента не знае накъде ще я води животът. Във „ Фермата “ пък тя не крие, че изпитва благосклонности към съотборника си Александър , само че дали те са единствено другарски, или ще се пренесат на по-сериозно равнище, към момента не е ясно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР