Красива, умна, но и много манипулативна - така приятелите и

...
Красива, умна, но и много манипулативна - така приятелите и
Коментари Харесай

Убитата Марангозова въртяла крупни далавери с фотоволтаици

Красива, интелигентна, само че и доста манипулативна - по този начин приятелите и познатите разказват 46-годишната Станка Марангозова, която бе открита мъртва довечера.

БЛИЦ напомня, че тялото й бе намерено в нейния автомобил, паркиран в столичния квартал "Младост " пред бл. 18, вх. 6, където тя е живеела на фамилни начала с мъж .

В колата е открита и бяла роза, сложена на седалката до Станка Марангозова.

От първичните разпити полицията открива, че дамата е говорила по телефона с другар, който е чул и изстрели. Именно той е подал и сигнал в полицията и Спешна помощ.

Свидетелските му показания досега изключват версията, че Станка Марангозова сама е протегнала ръка на живота си.

По-късно тялото й е намерено и от мъжа, с който тя е живеела на фамилни начала, който също е алармирал в полицията.

Първи СНИМКИ от мястото на разстрела на Станка Марангозова

Както БЛИЦ писа, самата Станка Марангозова е известна от предишното с аферите, които е правила . Представяла се е за капиталов медиатор и по този начин е завлякла десетки, измежду които са и Румен Николов - Пашата, както и небезизвестният Димитър Желязков - Очите.

Но описът с хората, които са излъгани надалеч не завършва с тези две имена. Затова и първичната версия на полицията е обвързвана с финансовата активност на Станка Марангозова.

Самата тя не е била добре финансово. Справка в Търговския указател демонстрира, че от няколко години има запор за над 160 хиляди лв..

В предишното развива бизнес и с недвижими парцели, както и със строителство, само че през последните две години насочва напъните си в слънчевите панели и еко - силата.

Извънредно! Убийство на жена по тъмна доба в София

От уеб страницата на компанията й "БГ НЮ ЕНЕРДЖИ " излиза наяве, че тя предлага "монтиране на локално отопление с разнообразни енергоизточници (пелети, твърдо гориво, нафта и др.), както и създаване на ВиК съоръжения. "

Името на Станка Марангозова нашумя през 2013 година. Тогава тя влезе в новинарските излъчвания, откакто се барикадира в мезонета си, с цел да не бъде изведена оттова със арбитър реализатор.

Бизнесдамата се яви за изявленията пред малките екрани и изясни, че се опасява за живота си.

Марангозова изясни, че се занимава с доверително ръководство на скъпи бумаги или пари за сметка на клиент. Проблемите й почнали, когато през 2009 година сключила контракт с Иво Антонов Масларов – доведен наследник на някогашния министър Емилия Масларова.

С контракта той й дал 150 хиляди евро, които да ръководи. По думите на Марангозова, обаче, клаузите на контракта били неизпълними. Тя трябвало да докарва облага от 15 до 30% върху сумата.

Тя поискала Масларов да си открие банкова сметка, по която тя да реализира разплащанията. В декларацията, която Масларов подписал, обявявал, че въпросните средства са заемни.

В интервютата си пред медиите тогава бизнесдамата съобщи, че към нея бил „ причислен “ Радослав Димитров Иванов, човек на Масларов, който вървял с нея на всички места и слушал диалозите й. Била принудена да му припише собствен автомобил. Чувала и закани.

„ Получавала съм изречение, че в случай че не извърша това, което би трябвало да направя, идва в офиса, съблича ме гола и ме стартира ", споделя през 2013 година Марангозова.

Тогава тя съобщи, че ДАНС-Враца безусловно са избавили живота й. Заплахата идвала от Радослав Иванов и притежателя на "Маршал заем груп " - "Това е сдружението, което се явява за мен, тъй като мога да го потвърдя, измамлив взискател по въпросното изпълнително дело ", споделя тя.

По-късно чиновници на ГДБОП удостоверили, че имало действителна опасност за нея.

Източници от Министерство на вътрешните работи разкриха пред БЛИЦ, че на този стадий следствието работи по всички версии. Заради съмнителното, финансово минало на Марангозов, главната е, че неин бизнес сътрудник е поръчал разстрела, само че не се изключва и персонален претекст.

До момента от Министерство на вътрешните работи не са удостоверили нито версията за ликвидиране, нито за самоубийство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР