Красива манекенка е загинала след мистериозно заболяване в Турция, а

...
Красива манекенка е загинала след мистериозно заболяване в Турция, а
Коментари Харесай

Мистериозна смърт на красавица в Турция

Красива манекенка е починала след мистериозно заболяване в Турция, а родителите ѝ подозират, че тя е била убита съзнателно, с цел да вземат органите ѝ.

В началото на август 16-годишната хубавица София Ланшакова отпътува за Турция със фамилията си. На деветия ден момичето се разболява, оплаква се от стомашни болки и е откарано в частна клиника, където я слагат на системи, въпреки и да има съмнения, че се касае за апендицит. В последна сметка сърцето на София стопира на два пъти и най-после умира. Когато тялото на момичето е върнато в Русия, родителите с смут откриват, че то е без вътрешни органи, оповестява Блиц.

Нуртах Ари, шеф на турската клиника, където София се лекува, твърди, че тийнейджърката е била откарана в болничното заведение към този момент с перитонит и спасяването ѝ било невероятно. Той твърди, че родителите се обърнали към лекарите прекомерно късно - преди този момент са дали на момичето деен въглен. Семейството на Ланшакова обаче упреква лекарите, че София не е била съответно изследвана и те не са забелязали, че има апендицит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР