Красива манекенка е загинала след мистериозно заболяване в Турция, а

Красива манекенка е загинала след мистериозно заболяване в Турция, а ...

Мистериозна смърт на красавица в Турция.


Красива манекенка е загинала след мистериозно заболяване в Турция, а родителите ѝ подозират, че тя е била убита умишлено, за да вземат органите ѝ.

В началото на август 16-годишната красавица София Ланшакова заминава за Турция със семейството си. На деветия ден момичето се разболява, оплаква се от стомашни болки и е откарано в частна клиника, където я поставят на системи, макар и да има подозрения, че се касае за апендицит. В крайна сметка сърцето на София спира на два пъти и накрая умира. Когато тялото на момичето е върнато в Русия, родителите с ужас установяват, че то е без вътрешни органи, съобщава Блиц.

Нуртах Ари, директор на турската клиника, където София се лекува, твърди, че тийнейджърката е била откарана в болницата вече с перитонит и спасяването ѝ било невъзможно. Той твърди, че родителите се обърнали към лекарите твърде късно - преди това са дали на момичето активен въглен. Семейството на Ланшакова обаче обвинява лекарите, че София не е била адекватно изследвана и те не са забелязали, че има апендицит.

Източник: fakti.bg