Красива и затрогваща история, която няма да ви остави равнодушни.

...
Красива и затрогваща история, която няма да ви остави равнодушни.
Коментари Харесай

Време за четене: Споделени тайни

Красива и затрогваща история, която няма да ви остави равнодушни. История за смелостта да рискуваш всичко в името на любовта... и да преоткриеш сърцето си някъде сред истината и лъжите.

Обърн Рийд е твърдо решена да възвърне опустошения си живот и да преодолее болката от предишното. В търсене на работа тя попада на художествено ателие, чиито предни прозорци са облепени с дребни листчета, съдържащи най-съкровените, споделени секрети и самопризнания на инцидентни хора.

Обърн е разтърсена от анонимните бележки, защото и тя крие загадка от своето минало, която никой не трябва да научава – най-много Оуен Джентри, младият художник със зелени очи, който черпи ентусиазъм за картините си от историите на другите хора и трансформира най-мрачните секрети в най-чисто изкуство.

Неочаквано и за самата нея, Обърн е надълбоко привлечена от загадъчния художник, който също е мощно притеглен от нея и безусловно я умолява да работи за него.

Двамата поемат на едно пътешестване, което никой от тях не е очаквал. А тайните, които толкоз дълго са таили в душите си, ще изплуват и ще трансформират живота им завинаги…

За създателя:

Колийн Хувър разгласява първия си разказ през януари 2012 година От тогава всичките й творби оглавяват класациите на „ Ню Йорк Таймс “ и се трансформират в интернационалните бестселъри, преведени на повече от 15 езика.

Две следващи години (2015 и 2016) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за разказ на годината (категория „ Романтика “) в Goodreads Choice Awards.
 книга ИК " Ибис "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР