Красива чужденка е омаяла бившия футболист Стойко Сакалиев, който е

...
Красива чужденка е омаяла бившия футболист Стойко Сакалиев, който е
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев люби рускиня

Красива чужденка е омаяла някогашния футболист Стойко Сакалиев, който е един от съквартирантите в „ Биг Брадър: Мост Уонтед”. От няколко години спортистът живее с рускиня, само че не желае да приказва обществено за връзката си. Признава единствено, че тя е дамата, която съумяла да укроти буйния му манталитет, писа „ Уикенд “.

Преди 5 години, когато взе участие във формата „ ВИП Брадър”, Саката призна, че даже не помни броя не дамите, с които е бил. В славните му години на футболист фенките му се лепели като мухи на мед и той рядко се задържал единствено с една. Най-често въртял по 4-5 едновременно и никак не страдал от скрупули на съвестта. На някогашната си брачна половинка Жулвена изневерявал неведнъж и точно по тази причина се разделили преди повече от десетилетие.

Сакалиев стана строителен необут

„ Бяхме положително семейство, грижехме се за щерка си, само че нали знаете по какъв начин се случва във футбола... Имаш доста пари, доста почитателки и последователно залиташ. Всички те ухажват, всички те карат да се чувстваш важен и желан”, споделя Стойко.

В началото той си намерил другарка отвън фамилното ложе, а след това почнал да изневерява и на брачната половинка, и на любовницата си. Твърди, че по това време възприятията към законната му половинка дефинитивно изстинали и се отдал на куп инцидентни връзки, които приключвали толкоз бързо, колкото и започвали.

Сакалиев: Човек би трябвало да е същински

Сега, когато гони 40-те и е оставил футболната кариера зад тила си, Стойко най-накрая се е кротнал. Или най-малко по този начин твърди. Той показа със съквартирантите си в Къщата на Големия брат, че има жена до себе си и не би направил нищо, което да я нарани. Приятелката му е рускиня, живеят дружно и даже въртят общ бизнес. „ Продаваме парцели най-вече на нашето Черноморие. Търсят се, купувачи има, удовлетворен съм. Това, което реализирах, ме задоволява ", признава Саката.

С обичаната му постоянно пътуват до Гърция, където Стойко се отдава на новото си въодушевление - колоезденето. Той споделя, че огромната му цел е да обиколи България с велосипеда си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР