Красимира Хаджииванова е копирайтър на свободна практика и съосновател на

...
Красимира Хаджииванова е копирайтър на свободна практика и съосновател на
Коментари Харесай

Да не ви хвана страх, че ще стане като с протестите за тока през 2013-а?

Красимира Хаджииванова е текстописец на свободна процедура и съосновател на уеб страницата " Майко блага ". Мнението й е от профила й във " Facebook ".

И какво стана, благи мишлета? Какво стана? Изведнъж се оказа, че " чиновник от пресцентъра на Министерството на защитата е измежду хората, разпространявали подправени вести по какъв начин ще бъдат отнемани деца от родителите им. Това удостовери вицепремиерът Томислав Дончев във връзка суматохата в Сливен и Ямбол, при която родители опразниха три учебни заведения от боязън, че ще им бъдат отнети децата. "

А знае ли се кой е служителят? Защото аз се сещам за един, но се тормозя да не стане като със запалените заводи в Пловдив и най-после да го отнесе някой злощастник, който е на стаж или е нает да разнася кафе и кламерчета.

А, и още нещо. Било се знаело от месеци, че има разпространяване на подправени вести и дезинформация. Да не сме си мислели ние, че властта е проспала тоя развой –

не, апелирам ви се, тя властта БДИ.

Ама правилно ли? А какво тогава правихте през тия месеци – да би да сте били на пленум, на който сте анализирали казуса? Излязохте веднъж да кажете на хората да не имат вяра на тъпотии ли? Коментирахте излъчвания с отявлена агитация ли? Разследвахте групите срещу Стратегията, които се роят със скоростта на светлината и в които тролове пускат подправени апели, провеждат митинги по градове и пишат изумителни нелепости, на които други хора се връзват, паникьосват и стартират също да вършат нелепости, тъй като това е, което човек прави, когато е паникьосан – прави нелепости. Къса страници от бележници, не разрешава на детето си да посещава учебно заведение, подписва необразовано написани, измислени заявления, популяризирани скрито измежду родителите, в които написа, че родителят не е склонен детето му да посещава часове, в които ще бъде развращавано.

Да не би да казахте нещо около стотиците постове и изявления, че норвежци ще взимат българските деца за органи, за оргии, за разврат, с цел да ги вършат джендъри, чучела и надали не – с цел да ги трансфорат в ядене от националната си кухня?

И по кое време решихте да спрете да анализирате и да почнете да действате?

Да не би да е, когато се уплашихте, че няколкостотин родители от ромски генезис нахлуха в три учебни заведения и си заприбираха децата у дома, умрели от боязън и смут, че някой ще им ги вземе??

Да не би да ви хвана боязън, че ще стане като с митингите за тока през 2013-та?? М?

Айде да престанем да си приказваме като девици. Айде да си кажем към този момент, че всичко това се случва СЪС специфичната поддръжка на властта, която комфортно мълча месеци наред и обезпечи идеална почва за отглеждане на паразити, които да отровят живота на хиляди хора.

Айде да си признаем към този момент, че когато стана нервността със Стратегията, трябваше да излезете и да кажете, че внушенията, че някой ще лишава деца,

са цялостна нелепост и да застанете зад тоя документ,

който по този начин или другояче вие сте поръчали да бъде направен.

И айде най-после да си кажем, че в пресцентъра на военното министерство има ЕДИН чиновник, който интензивно разпространява идеята срещу абортите, има отявлено антиженско и хомофобско говорене и сякаш е доста непосредствен с Бога, но по един непоносимо неестествен и напомпано звучащ метод. Ще го намерите елементарно във Facebook - той не се крие в изоставена къща в покрайнините на Нови Искър, не ви би трябвало Ванга, с цел да му узнаете името или буквите... или агентурното име. То вие си го знаете, де. Няма потребност да ви споделяме кой е.

Така че, аре да спрем към този момент с тоя селски панаир, а?
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР