Красимира Дамянова, която преживя тежка загуба на Арената във Фермата“

...
Красимира Дамянова, която преживя тежка загуба на Арената във Фермата“
Коментари Харесай

Изгонена от Фермата разплака тв водеща

 Красимира Дамянова, която претърпя тежка загуба на Арената във " Фермата “ 7, разплака водещата на бТВ Петя Дикова. Режисьорката показа, че има фантазия да осинови дете, само че не знае дали управляващите ще й разрешат, тъй като е сама и няма сътрудник до себе си. Осиновяването била една от идеите, която Красимира желала да пропагандира в предаването. Припомняме, че след скандал с татко си, тя напуща дома си едвам на 17 години и претърпява сложни моменти, като на два пъти остава безусловно на улицата. Говорейки за фантазията си, Красимира се просълзи, а незабавно след нея и Дикова пусна сълза. " Моите хормони още бушуват ", оправда се водещата, която пожела на следващата излязла от " Фермата " да си помечтае за детенце на Коледа и й даде обещание, че и тя ще мисли за нея. 

Дамянова не съумя за вземе нито една точка в борбите и напусна риалитито. Режисьорката падна трагично с 0 на 15 от лидерката на камион Живка Ролева, която показва предимство във всички тествания. Елиминационният двубой започва в петък с остри думи сред съперничките. Пред всички Красимира разгласи съперниката си за " лицемерка с хората във фермата “. Ядосана, Живка мигновено я парира. " Заради глупавата й постъпка да ме назова по този метод, няма да й дам нито една точка! “, закани се тя. 

Амбициозната участничка сподели, че е мощна освен на думи. В първата борба Живка скоростно нави въже към буре, въртящо се като макара, до момента в който съперничката й оплете връвта и не съумя да се измъкне от личната си примка. Във втория конфликт лидерката на камион още веднъж беше по-бърза - този път в стрелбата с чувалчета, цялостни с пясък. С две победи и психическо преимущество, тя продължи уверена към задачата в събота. В следващото тестване участничките трябваше да се спуснат по отвесен тунел, да прегледат и запомнят знаците на дъното му, още веднъж да се изкачат до върха и да ги подредят. Останала без сили, Красимира се съобщи на финалната права, а Живка завоюва още една победа. Тя беше по-ловка, само че и с по-голям шанс в класическото " Електродомино “, в което съперничките бяха подложени на леки токови удари. Единствено в последната борба Живка за момент загуби почва под краката си - олюля се върху гредата, сложена над басейн и падна във водата с кобилица и менци на рамо. Макар й мокра от главата до петите, тя бързо се съвзе, продължи напред и още веднъж се оказа по-бърза от съперничката си.

На финала справедливо победи, а водещият Андрей Арнаудов я разгласи за Терминатор. Във всички тествания Живка беше по-координирана, с очевидно по-висок дух и с по-голямо самочувствие. Въпреки тежкото проваляне, Красимира не се отдръпна сломена. " Във " Фермата “ завоювах доста другари, които знам, че ще видя и отвън предаването. Тръгвам си с високо вдигната глава “, съобщи режисьорката, която вечно загуби шанса да се бори за огромната премия от 100 000 лв., написа Хотнюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР