Красимир Велчев от ГЕРБ коментира водната криза в Перник и

...
Красимир Велчев от ГЕРБ коментира водната криза в Перник и
Коментари Харесай

Красимир Велчев разкри сценарий за сваляне на Борисов и коментира мелето с кмета на Симитли

Красимир Велчев от ГЕРБ разяснява водната рецесия в Перник и претенции избор на съмнение от Българска социалистическа партия, в предаването “Лице в лице”, по bTV.

По думите му оборудванията в Перник са строени в средата на предишния век и “няма такива уреди, които да устоят подобен експлоатационен период”.

Заговорът е в това, че когато са взети ограничения, когато са обезпечени средства, в Перник излязоха да стачкуват. Всичко е наред и Корнелия Нинова стачкува дружно с тях. В това вижда същината на заговора срещу властта Велчев. Според него това е сюжет за събаряне на Борисов.

През последните 30 години на народна власт ГЕРБ ръководи единствено 4 години в община Перник, сподели Велчев.

Той откри обща линия сред лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и Мая Манолова. По думите му, където има митинг, те двете са там.

Велчев съобщи, че по времето на Орешарски са изтеглени 3 милиона и поливина лв. за ремонт на ВиК инсталацията в Перник.

Магистралният тръбопровод отвред тече, по какъв начин да създадеш нужния дебит, откакто той изтича в земята, съобщи той.
По думите му ГЕРБ са създали ремонт на язовирната стена за 32 милиона лв., след земетресението. Ремонтът се направил без източването на язовира.

Той напомни, че държавното управление имаше концепция ВиК сдруженията да се обединят в едно общо сдружение, с цел да могат да се употребяват европейски средства от всички.

Няма да има трети път подаване на оставка на държавното управление. Страната върви добре, оценката се дава от европейски институции, не от Корнелия Нинова, сподели Велчев по отношение на претенции избор на съмнение от Българска социалистическа партия.

За кмета на Симитли, който взе участие в сборичкване в новогодишната нощ в града, Велчев съобщи, че не го познава персонално, само че е чувал за него доста хубави неща.

„ Това е един човек, за който няма да чуете да е взел подкупи, подкрепя дребния бизнес, това му е четвърти мандат без конкуренция, хората го поддържат, той има мощно развито възприятие за справедливост”, сподели Велчев.

Тази тематика ще се проверява, по-късно Изпълнителната комисия на ГЕР ще се произнесе, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР