Красимир Ципов положи клетва като депутат от парламентарната група на

...
Красимир Ципов положи клетва като депутат от парламентарната група на
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ с подробности за хакерската атака

Красимир Ципов постави клетва като народен представител от парламентарната група на ГЕРБ. Той влезе в Народното събрание на мястото на умрялата след дълго и тежко боледуване Снежана Дукова.

„ Избраха ме след доста противен мотив. Решението, което се наложи да взема, беше доста мъчно. В последните четири години бях зам.-министър на вътрешните работи. Смятам, че ще съм потребен в Народното събрание. Отговарям за нормотворческата активност. Почти всяка седмица участвам на съвещания на комисии на Народно събрание.”

Това съобщи в ефира на „ Плюс-минус. Коментарът след новините” депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов.

Той разяснява казуса с хакерската офанзива.

„ Това е сериозна опасност за националната сигурност. Има обвинено лице. Важно е в този момент способените органи да си свършат работата и да открият, че този човек има съпричастност към това действие.

След случилото се Национална агенция за приходите би трябвало да си даде сметка, че би трябвало да се обръща повече внимание на това да няма нерегламентиран достъп до сървърите”, сподели още Ципов.

Ципов приказва и за митингите на служителите на реда. „ Има недостиг на чиновници на Министерство на вътрешните работи поради ниското заплащане, нощните смени. Служителите, които дават отговор за публичния ред, би трябвало да се усещат задоволени от работата си”, разясни депутатът от ГЕРБ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР