Красимир Каракачанов След като преди месеци ВМРО се оказа най-гласовитата

...
Красимир Каракачанов След като преди месеци ВМРО се оказа най-гласовитата
Коментари Харесай

След джендъра ВМРО се почувстваха заплашени и от педофилията


Красимир Каракачанов

След като преди месеци Вътрешна македонска революционна организация се оказа най-гласовитата групировка по тематиката за " настъпващия дженрър " и заканите от него, като сътвориха изкуствена нервност към Истанбулската спогодба, в този момент партията влиза във втори сходен скандал.

Този път тематиката е още по-абсурдна, а точно разбиране на Вътрешна македонска революционна организация, че коснпиративно се готви " узаконяване на педофилията ".

" Скандалните опити за узаконяване на педофилията би трябвало да се посекат в зародиш ", се споделя в публично прессъобщение, разпратено в сряда вечер. От партията на вицепремиера Каракачанов се заричат да не позволен това да стане, а в противен случай – да противодействат с всички сили. Най-вече с образуване на " необятна полемика със експерти ".

В текста на прессъобщението се изяснява, че " патриотите " реагират " като отговор на станалите обществено притежание чернови на новите класификации на диагнозите на Световната здравна организация и на американския класификатор на диагнозите ".

От партията настояват, че " педофилията ще стартира да се преглежда като безобидно психическо разстройство, а не като тежка диагноза, която изисква лекуване и е несъвместима с обществото ".

Говорейки за " чернови " на документите от СЗО, които станали обществено притежание, явно партията не е схванала, че " черновата " е налична от месеци на уеб страницата на здравната организация. А неразбирането пък евентуално се дължи на обстоятелството, че групировката се базира на медии с меко казано странна известност, разгласили не един път подправена информация.

" Освен предлагането трансджендърите да не бъдат третирани като психичноболни педофилията ще стартира да се преглежда като безобидно психическо разстройство, а не като тежка диагноза, която изисква лекуване и е несъвместима с обществото. Тези изводи са направени на 11-ата интернационална подредба на заболяванията, която ще влезе в действие от 2022 година ", предизвестяват от партията на Каракачанов.

След което незабавно вършат политически извод, в който главен зложелател на народа се оказва " либерализмът ". " Ето за какво ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, за следващ път жигосваме сходни либерално-мракобесни " нови трендове ". Категорично сме срещу всевъзможен жанр полови изкривявания да се узаконяват като " естествени дадености " и " естествени човешки положения ". Педофилията е закононарушение освен по отношение на почтените жертви, само че най-много против човечеството ", се споделя в позицията на Вътрешна македонска революционна организация.

За какво става дума

Тук тезата на вицепремиера и групировката му, основаваща се на " медийни изказвания ", се сблъсква в фактическите условия.

Проектът за ICD-11 (11-та интернационална класификация) е оповестен от месеци. А в него няма и помен от " узаконяване на педофилията ".

В новата подредба педофилията е в главата " Ментални, поведенченски и свързани с развиването на нервната система разстройства ", подглава " Парафилни разстройства ",

" 6D32 – Педофилно разстройство.

" Педофилно разстройство се характеризира от продължителни, съсредоточени и интензивни прояви на полова възбуденост – проявяваща се посредством упорити полови мисли, мечти, повод или държание – с присъединяване на предпубертетни деца. В допълнение, с цел да бъде диагностицирано педофилско разстройство, индивидът би трябвало да е подхванал дейности вследствие на тези мисли, мечти или повод или да бъде очебийно смутен от тях. Тази диагноза не се отнася за половото държание измежду пред- или постпубертетни деца с техни връстници. "

Любопитен миг, че класификацията е разширена спрямо настоящата сега.

Според " Клуб Z” текстът предназначен на педофилията в сегашния документ е с " F65 - Разстройства, свързани със полови желания: Сексуално желание към деца, момчета или девойки или и двете нормално в предпубертетна или ранна пубертетна възраст. "

Новата самодейност на Вътрешна македонска революционна организация изумително припомня нервността, която обзе българското общество и най-много политическите среди, преди несъстоялото се приемане на Истанбулската спогодба. Според разнообразни тълкувания на документа от функционери на патриотите с текстовете се вкарва " трети пол ", в случай, че преводът на понятието " джендър " няма нищо общо с това.

Не на последно място – инспекция на Mediapool измежду депутатите от Обединените патриоти демонстрира, че множеството от тях изрично не знаеха какъв е казусът с класификатора на СЗО. Някои даже позволиха, че това е позиция " писана на коляно " от вицепремиера Каракачанов и единствено " той си знае какво има поради ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР