Красимир Каракачанов съобщи във Варна, че са две темите, които

...
Красимир Каракачанов съобщи във Варна, че са две темите, които
Коментари Харесай

Каракачанов във Варна: На коалиционния съвет ВМРО поставя темата за доброволните отряди

 Красимир Каракачанов заяви във Варна, че са две тематиките, които ще сложи на съдружния съвет в сряда - неприемането на закона за доброволните отряди и спазването на решението на Народното събрание във връзка с приемането на Северна Македания в Европейския съюз, съобщи БНР.

Каракачанов сподели, че във връзка с закона той е очакван в съдружното съглашение, а за Северна Македония би трябвало твърдо да съблюдаваме претенциите си във връзка с общата ни история и наличието на учебниците:

Отхвърленото предложение на закона за доброволните отряди министър Каракачанов разяснява по този начин:  " Когато си подготвил един законопроект, който е в унисон с тази стратегия за ръководство, да се отмяташ в последния миг, когато би трябвало да го гласуваш, съгласно мен е неточно. Този закон беше признат на първо четене, беше признат с гласовете на сътрудниците и в комисиите. Той е импортиран, както от депутати на Вътрешна македонска революционна организация, по този начин и от депутати на ГЕРБ. Или имаш съдружни сътрудници, или си търсиш други. Да го кажат в прав текст. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР