Красимир Каракачанов не трябва да говори в бъдеще време какво

...
Красимир Каракачанов не трябва да говори в бъдеще време какво
Коментари Харесай

„Атака“ с апел към Каракачанов: Ако не може да се справи - да подаде оставка

Красимир Каракачанов не би трябвало да приказва в бъдеще време какво ще направи. Той към този момент трябваше да приказва какво е направил. Бихме отправили зов към, в случай че не може да се оправи – да си подаде оставката.
Това съобщи зам.-председателят на " Атака " Десислав Чуколов в предаването " Лице в лице " по бТВ.

По думите на Чуколов, Каракачанов не е се е справил с работата си по концепцията за ромите. Военният министър беше упрекнат от зам.-председателя на " Атака ", че носи отговорност и за договорката за новите изтребители за армията, която съгласно партията на Волен Сидеров е неизгодна за България.

Позицията на " Атака " по въпроса за партийните дотации е ясна от 2012-2013 година, когато сме предложили да бъде и 0 лв.. Сега на първо четене сме дали своят вот дотацията да бъде 1 лев, и на второ четене ще подкрепим предлагането дотацията да бъде 1 лев.

На днешния коалицонен съвет беше повдигната тематиката, че има задгранични фондации, които спонсорират български партии, сложи се въпросът за спонсорирането от компании, въпросът за лозбима и взехме решение тези неща да бъдат изчистени в Закона за политическите партии и да бъдат ясни. Затова се договорихме с съдружните сътрудници този закон да бъде усъвършенстван, изясни Чуколов.

Има нещо доста по-важно от парите и това са концепциите. Парите са нужни като гориво, с цел да реализира една партия активността си – по този начин гледаме на парите. Но в случай че единствено непознати фондации и компании финансират партиите, аз какво ще кажа на гласоподавателите след приемането на даден закон – " благодаря на спонсорите, в продукта има продуктово позициониране ", съобщи Десислав Чуколов.

Един гласоподавател като гласоподава за нас, сега ние се отчитаме пред него всяка вечер по партийната ни телевизия " Алфа ". Ако дотацията бъде понижена на 1 лев, ще измислим някакъв метод да продължим да го вършим.

На съдружния съвет взехме решение още да създадем пред себе си и пред обществото един доклад до каква степен сме стигнали с нещата, които заложихме прди две години в съдружното ръководство. Трябва да се ревизира кое куца, къде са добре нещата и да се ъпдейтнат нещата, в случай че би трябвало, уточни Чуколов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР