Красимир Герчев ще е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет

...
Красимир Герчев ще е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет
Коментари Харесай

Политическата драма в Разлог приключи: Красимир Герчев е кандидатът за кмет на ГЕРБ

Красимир Герчев ще е претендентът на Политическа партия ГЕРБ за кмет на Разлог, това реши през днешния ден изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ, след траяло няколко часа съвещание и среща с гербери в Разлог., научи Struma.com.

Така завърши разигралия се напоследъкполитически разнобой в редиците на партията. До през днешния ден се говореше, че досегашниятврид кмет В. Гърменов ще е претендентът на ГЕРБ, а Герчев трябвашe да реши дали и по какъв начин ще взе участие в изборите.

Това беше обсъждано на заседание преди няколко дни, на което герберите не доближиха до консенсуской ще е претендентът им без значение, че на номинационното заседание някогашния кмет Герчев получи най-вече гласове.

В хода на неразбориите се намеси водачът на партията Б. Борисови Изпълнителната комисия и кандидатите за кметския пост бяха извикани в централата на партията, където беше взето решението.

Така врид кметът Гърменов отппадна, а Герчев се впуска още веднъж в кандидат-кметската конкуренция. Изниква въпросът дали Гърменов ще одобри това решение на ИК и дали в този момент пък той няма да се кандидатира като самостоятелен претендент за кмет на града, който управлява 1 година, откакто съдът детронира Герчев за спор на ползи. Наказанието на Герчев изтече и той може да взе участие в изборите.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР