Красимир Георгиев приключи успешно 36-часовото си благотворително бягане на пътека.

...
Красимир Георгиев приключи успешно 36-часовото си благотворително бягане на пътека.
Коментари Харесай

Красимир Георгиев записа 220 км в 36-часовото си благотворително бягане

Красимир Георгиев завърши сполучливо 36-часовото си благотворително тичане на пътека. Ултрамаратонецът извърши задачата си и " финишира " по проект в 22.00 часа в събота вечер.

Георгиев пробяга 220 км на пътеката. Това е по-дълго от дистанцията на маршрута на считания за най-тежък и рисков ултрамаратон в света - " Бедуотър ".

По време на бягането Георгиев е имал физически проблеми, само че не се е отказал. През нощта в петък против събота е чувствал болки в корема, а по-късно е имал проблеми с коляното.

Голямата цел на ултрамаратонеца и уредниците е да бъдат събрани пари за подготвителен лагер и присъединяване на деца в международната олимпиада " Игри за спечелили " в Москва - съревнование за деца, преборили рака.

" Беше тежко, беше извънредно тежко през нощта, само че екипът ми беше с мен. Беше ясно, че аз ще ги завърша, не е единствено до мен, а до хората, които имаш до себе си, и най-важното – всички тези, които ме поддържаха непрекъснато. Знаете какъв брой хора пристигнаха да ме поддържат и това е значимото, тъй като без това не бих се справил ", сподели Георгиев.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР